Прочитај ми чланак

Ево како ће намештати излазност: Исти човек – различит регистрациони број! (ФОТО)

0

Осим апсолутног медијског мрака, уцена и куповине гласова, СНС не одустаје ни од најкриминалнијег облика кривотворења изборне воље грађана – крађа гласова. У ранијим изборним процесима доказивали смо, „црно на бело“, како су прекрајани записници, убацивани гласачки листићи… Сада имамо доказе и сазнања како унапред планирају да лажирају, пре свега, проценат излазности, јер конкуренцију на изборима немају зато што опозиција не учествује на изборима.

Бројни грађани су нам се јављали са информацијама о приспелим позивима за гласање људима који су увелико већ упокојени. Сада имамо доказе да су неки грађани уписани више пута у бирачки списак, под различитим регистрационим бројем.


Александар Вучић се највише плаши бојкота избора, јер ће му бојкот одузети легитимитет будуће Скупштине и Владе и свих њихових будућих одлука, а на првом месту издају Косова и Метохије. Зато ће учинити све да проценат изашлих бирача подигне и лажира. Можемо чак очекивати и напредњачке батинашке одреде у џиповима без регистрационих таблица.

Позивамо све грађане да нам доставе доказе о манипулацијама изборног процеса које врше СНС и СПС. Нема разлога за страх!