• Почетна
  • ПОЧЕТНА
  • Актуелно
  • ЕКСКЛУЗИВНО ЗА СРБИН.ИНФО ЉУБИША ПРЕЛЕТАЧЕВИЋ БЕЛИ: Када освојимо власт отварамо 50.000 радних места
Прочитај ми чланак

ЕКСКЛУЗИВНО ЗА СРБИН.ИНФО ЉУБИША ПРЕЛЕТАЧЕВИЋ БЕЛИ: Када освојимо власт отварамо 50.000 радних места

0
ljubisa preletacevic beli

Љубиша Прелетачевић Бели окружен најмлађима

„Све је црно, само је Љубиша Бели“, слоган је удружења грађана које се кандидују на општинским изборима у Младеновцу. Њихов велики вођа је Љубиша Прелетачевић Бели који обећава велики број радних места, инвестиције од неколико милијарди долара, као и изградњу модерног скијалишта на Космају. Овај Младеновчанин је добио велику подршку у свом родном граду. Њега су подржали професори, лекари, студенти, омладина… 

Потребан број потписа за локалне изборе је 570, а листа „Само Јако – Љубиша Прелетачевић Бели“ већ је сакупила преко 1000 потписа за кандидатуру. 

Љубиша Прелетачевић Бели са свитом

Љубиша Прелетачевић Бели са свитом

Господине Бели шта вас је навело да се кандидујете за председника општине?

Одлучио сам мало да покренем ову варош. Видео сам да су свакакве фаце на власти, па рекох да господин Бели уложи мало пара, да нешто покрене. Чак сам ангажовао и неке интелектуалце, видео сам да је то сада модерно. Мислио сам да подигнем овај град на ноге, људима је свега преко главе. Хоћу да отворим нова радна места, хоћу, то је фора. Други неће ја хоћу!

САМО ЈАКО! Љубиша Прелетачевић Бели и његова десна рука Небојша Прилепак

САМО ЈАКО! Љубиша Прелетачевић Бели и његова десна рука Небојша Прилепак

Како ћете отворити нова радна места у Младеновцу?

Прво ћемо преуредити Петар Драпшин, јер греота је. То је стара фабрика која је некада правила тенкове , а ја имам шеме по Италији, па сам мислио да са Ламборџинијем склопим неки уговор да им правимо шарке за врата. Знате како се подижу врата на Ламборџинију? То је одмах 15-20 000 нових радних места. На ноге ћемо подићи и Минел и Керамику, а направићу и нову фабрику пластике. То је око 50-60 000 радних места. 

Да ли ће бити страних инвестиција?

Пазите, ја сам, скромно да кажем, бизнисмен и лова није проблем. Имам једног пријатеља шеика из Омана који ће уложити од 40 до 50 милијарди евра или долара, то се још нисам тачно договорио, у пројекат на  Марковачком језеру. То можете видети на интернету, ови моји дечаци су ибацили тамо тај пројекат. Тамо бих изградио мали град поред Младеновца и то би био Нови Младеновац на језеру. Да не причам о великим инвестицијама у главној улици, подизање робне куће на 120 спратова али то тек следеће године. Има људи који хоће да уложе и стварно није проблем, само да дођем на власт. 

И младо и старо, сви су уз Белог

И младо и старо, сви су уз Белог

Какви су ваши планови за планину Космај?

Моја десна рука Небојша Прилепак је размишљао да од Космаја направимо скијашки центар. Ја сам се одушевио јер мени то није пало на памет, ја иначе и не волим зиму. Он је скоро био на Копаонику и видео је пројекат који је рађен на Алпима. Он се одушевио, одмах ме је позвао рекао ми „Шефе погледајте ово“, послао ми је снимак и тако ћемо ми и овде да правимо исти или на Космају или на Варовницама. Ту ће требати инвестиција од 15 до 20 милиона евра. Знате треба ту вештачки снег, па жичаре до центра града. То обећавамо, не могу тачан датум да кажем, али за две године ће бити готово. Младеновчани ће моћи да се скијају на Космају или на Варовницама.

Шеик из Омана и Бели

Шеик из Омана и Бели

Да ли је истина да градите хидроелектрану на Лугу?

Како то знате? Добро, добро Љубиша ништа не крије. Тачно је. Треба да прочистимо Луг па да прокопамо канал Луг – Дунав – Црно Море. Ђердап је ситна риба за ово што ћемо ми да направимо на Лугу, то ће бити хидроелектрана од 10.000 радних места. Има да ради пуном паром, да сија Младеновац као Лас Вегас.

Да ли је могућа нека коалиција?

Ма пазите, од тога нема ништа. Када будемо утрчали у скупштину нећемо коалицију. Нема ништа од тога, што су радили радили су, сада нека пусте нас да радимо. Само јако!

Извор: Србин.инфо