Прочитај ми чланак

ЕКСКЛУЗИВНО ЗА СРБИН ИНФО: Бошко открио шта спремају Вучићу испред Председништва

0

Позивам све читаоце портала „Србин инфо“ и гледаоце јутјуб канала „Центар“ и „Србин инфо“ да дођу испред Председништва Србије у било које доба дана и помогну у рушењу режима највеће политичке кукавице Александра Вучића.

Ово у изјави за „Србин инфо“ поручује Бошко Обрадовић, лидер покрета Двери, и најављује свакодневне и непрекидне демонстрације против режима.

– Сваког дана од 13 часова до 21 часова имаћемо посебне програме, разговоре са јавним личностима, наравно и Слободни Дневник у 19 и 30, као и позоришне представе, концерте. То ће бити епицентар друге фазе протеста. Као што видите, имамо дежурство целу ноћ, а циљ нам је да дочекамо Вучића када дође на посао, да са њим разговарамо о томе да ли је нормалан и да га питамо зашто разговара са ратним злочинцима Рамушем Харадинајем и Хашимом Тачијем, а не жели да разговара са својим народом – наглашава Обрадовић.

Лидер Двери поручује да опозиција и грађани не одустају и да је после пет месеци време за свакодневне протесте, не само у Београду, већ и и у целој Србији.

– Вучић је највећа политичка кукавица у српској историји, мислим да неће смети да се суочи са демонстрантима, поготово у току дана када овде буде било више грађана. Вероватно ће на посао долазити и са њега одлазити својим пацовским каналима. То је човек који сме пред камере само у својим ријалити програмима, у већ унапред режиране емисија. Такође, настављају се и протести сваке суботе. Треба нагласити да нисмо ми вође овог протеста, већ грађани који су овде без престанка. Мислим да власт неће моћи да избегне дијалог. Ми немамо где назад, не можемо да се вратимо у разорену Скупштину и у медије које служе режиму. Нама је остала само улица, само грађанска непослушност до тренутка када ћемо уразумити ову власт.

Обрадовић се посебно захваљује људима који су вечерас по киши и хладноћи испред Председништва и поручује да ће људи на протесту бити много више када дође лепше време.

– Морамо да останемо јединствени. Ми у опозицији имамо различите идеологије, али смо сви у једном фронту против ове ненормалне власти. На слободним изборима ћемо изнети своје програме и идеологије, па ће народ моћи да изабере. Пре свега, морамо да се ослободе медији, па после шест до девет месеци да идемо на слободне изборе – наглашава Обрадовић.