Прочитај ми чланак

Ексклузивно – проф. др Рачић: Истина о СЗО, Кону, вештачком вирусу, вакцинама

0

"Ковид 19 је лабораторијски вирус по свим параметрима, они који тврде супротно или не знају или лажу, треће нема. Иако је уврштен у корона вирусе од стране инфектолога, сада видимо да врло мало има каратреристика те групе вируса јер они не могу да опстану на високим температурама и УВ зрацима, по томе је проф. Несторовић био у праву. Не треба га сврставати међу природне вирусе, а вирус који није природан је биолошко оружје. Учили смо још пре неколико деценија на предмету Одбрана и заштита да постоји биолошки рат путем вируса из лабораторије и чудим се Кризном штабу да то не знају. Чак и председник Америке отворено прича о биолошком рату и лабораторијском вирусу, каже да се бори против групе моћних људи који путем манипулација владају светом, а лекари ћуте", констатује примаријус проф. др Алек Рачић, председник одбора Српског лекарског друштва.

Спомиње се да ће Торлак производити вакцине против корона вируса?

„Торлак је продат компанији Новартис, суштина уговора је под велом тајне и није ми јасно зашто Вучић то и даље крије од народа, кад је штетан уговор склопљен за време жутих? Торлак је производио појединачне вакцине које смо и извозили у пола света колико су биле квалитетне. Пре 10-ак година креће кампања да треба да се користе поливалентне вакцине (неколико вакцина у једној) јер ће као дете мање да плаче, иако је јасно да је вакцина са више састојака много штетнија. Онда су спиновали и приказали да Торлак није довољно технолошки напредан да произведе поливалентну ваквину, а гарантујем да је Торлак за то био оспособљен, али 2005., 2006. је тадашње руководство Торлака одлучило да их не прави. Мислим да су ти људи одустали знајући колико је таква вацкина штетна. У то време долази до тешких кривичних дела, које нико не испитује до данас. Тада се потписује тај фамнозни уговор и Торлак почиње да производи само оно што му власник каже. Осим тога, набављају се вакцине из иностранства у шлеперима као пиво и дају деци, а не зна се ни тачан састав. Путин је још пре 20 година пресекао и тамо не могу да праве штетне вакцине за Русе“, каже наш саговорник.

Примаријус проф. др. Алек Рачић дели мишљење Трумпа у вези Светске здравствене организације.

„Све у вези СЗО што прича Трумп је у праву, хитно је треба укинути и ослонити се на домаће здравствене организације. Председник СЗО уопште није лекар, а у својој земљи је оптужен за разна кривична дела, побегао је и путем уцене сад пристаје на све. Свуда се пронађу неки прљави играчи и преко њих се завршава посао, тако је и са директорима клиничких центара. Србија СЗО даје милионе евра, а народ нема леба да једе, док председник САД обуставља финансирање и хоће да је укине?! Обишао сам цео свет и био свуда на усавршавању осим у Аустралији и тврдим да нигде није ситуација у здравству као у Србији. Овде је окоштао систем, очеви лекари терају синове да их наследе уместо да буду рукометаши или нешто треће, завршавају преко везе, наследјују посао па долазе на место лекара и мрзе то што раде, немају знање, гледају пацијенте попреко… Не може то тако у здравству да се ради јер излазе неквалитетни људи и дполази до колапса здравственог система. И у тендерима су се испрљали многи, па они који иза себе имају кривична дела све пристају да потпишу што им траже јер су уцењени и зато их постављају на функције“, објашњава Рачић.

Ово је само мали део онога што је овај изузетно стручан и занимљив гост испричао, а шта је још открио током емисије погледајте у видео линку.