Прочитај ми чланак

ЕКСКЛУЗИВНО: Из Србије полетео украјински авион са српским борбеним возилима!ВИДЕО

0

Са београдског аеродрома у Сурчину данас је полетео украјински теретни авион "Иљушин Ил-76", у који су утоварена војна борбена возила српске производње, ексклузивно сазнаје портал "Србин инфо".

По нашим сазнањима, ово није први пут да украјински транспортни авиони долазе по војно наоружање у Београд, а данас су у летелицу са ознаком „UR-FSE“ спакована војна возила српске производње која су враћена из Либана. Возила су била на проби и тестирању код либанске војске, са којом Србија треба да потпише уговор о испорици.

Ипак, возила су одмах прослеђена, претпоставља се за Украјину и потребе украјинске војске против братске Русије.

На видео снимцима и фотографијама до којих смо ексклузивно дошли, види се утовар војне опреме у украјински авион.

фото: СРБИН.ИНФО

фото: СРБИН:ИНФО

 

 

Ово је сада највећи скандал и нож у леђа Русији од стране режима Александра Вучића, који јасно најављује какав је епилог састанка уставокршитеља Србије са колонизатором и америчким амбасадором Кристофером Хилом.

Остаје да се види каква ће бити реакција Руске федерације на овај потез режима у Србији. Подсетимо, већ је установљено да украјинске оружане снаге користе мине из Крушика, којима гађају и убијају цивилно руско становништво. Мине су произведене 2017. године, дакле три године након избијања сукоба на истоку Украјине.

Више о овоме у фото и видео прилогу.