Прочитај ми чланак

ЕКСКЛУЗИВНО Италијански новинар Бици: За корону знали још јесенас, Вучић узео паре

0

Италијански новинар Никола Бици привукао је пажњу целе Европе када је открио да је Александар Лукашенко одбио огроман новац да своју земљу затвори и претвори је у корона диктатуру.

Никола Бици испред Храма светог Саве
ФОТО: Приватна архива

Редакција „Србин инфо“ направила је ексклузивни интервју са господином Бицијем, који је за наше читаоце открио све детаље о скандалу у који су укључени многи државници Европе.

– Пре свега бих желео да се представим вашим читаоцима. Ја сам историчар, писац слободан новинар. Од прошлог јануара, са увођењем ванредног стања у Италији, од стране владе Ђузепе Контија, осећам се да сам у рату, буквално „катапултиран у ров“. Осећам се као да ратујем не само против „вируса“ или невидљивог непријатеља, већ и против владе која је тотално усмерена од стране веома опасних сила и моћи које су изрежирале прави глобални државни удар усмерен на прогресивно смањење и укидање демократије, слободе и грађанских права, репресију  односно сузбијање било каквог облика неслагања и успостављање широм света Орвеловске технократско-здравствене диктатуре, каже саговорник Србин.инфо.

Која светска институција је дала новац за корона пропаганду?

„Овај план, који се одигравао неометан током многих година и који нажалост такође поставља себи друге још опасније циљеве, директно је укључио већину светских влада и нарочито неке европске владе. Нису све европске земље пришле Корона операцији на исти начин, иако су је, барем у почетној фази, све подржале, па и зато што знају да је функционално важна за економско ресетовање из ког не би желеле да буду искључене. Међутим, у скандинавским земљама, као и у Швајцарској, Хрватској и делом у Немачкој, операција се сукобила са солидношћу демократских система и дошло је до делимичног враћања уназад. У другим земљама, као што су Италија, Шпанија, Француска, Србија и Бугарска, корона операција је изведена са већом силом и насиљем“.

Никола Бици на Калемегдану
ФОТО: Приватна архива

„Ово је било због повећаног међународног притиска, и свакако због повећаних економских подстицаја од стране организација као што су Светска здравствена организација и ММФ. Све европске владе су већ знале од септембра 2019. шта ће се догодити и добиле су велика тајна финансирања (која нису званично објављена) велике количине новца, свакако не да би финансирали и ојачали здравствени систем и болнице, већ искључиво да би прогласили карантин/изолацију и обезбедили његово учвршћивање кроз масовно јачање полиције“, открива италијански новинар Никола Бици.

Колико новца је у питању?

„Не знам тачне износе ових зајмова, поготово што су били државна тајна, и пошто су се разликовали од државе до државе. Али, председник Белорусије Лукашенко је пробио баријеру тишине, који је увек одбијао да усвоји било које ванредно стање, карантин или мере „социјалног дистанцирања“ у земљи. На састанку белоруске владе, објавио је да је добио велику понуду у новцу (92 милиона долара) од Светске здравствене организације да поступи „као Италија“. Понуда, која се после његовог одбијања увећала 10 пута за неколико недеља: 940 милиона долара, овај пут понуђена од Међународног монетарног фонда, уз исти захтев:“Затворите све и радите као Италија“. Не чуди да је после свог храброг става Лукашенко био демонизован од стране „међународне заједнице“, оптужен за изборну превару и сада покушавају да га сруше са смешном револуцијом финансираном од стране криминалаца као што су Џорџ Сорош, а подржаном од слуга глобалне моћи као што је Бернард Хенри Леви.

Шта се тачно обавезао Александар Вучић да уради за добијени новац?

– Имам обавештајне контакте, у Италији и у другим земљама, који су ми потврдили да су италијанска влада и друге европске владе, укључујући српску, примиле и прихватиле ово тајно финансирање. Нисам сасвим сигуран како их је Александар Вучић користио, али знам да су у Италији били предодређени да ојачају полицијске снаге за карантин и да корумпирају медије, како би одржале страх од вируса на високом нивоу. Вероватно се иста ствар догодила у Србији, али српски народ мора бити тај који ће питати и открити истину, наглашава Бици за Србин.инфо.

„Ако има још увек политичара у Србији слободних руку, морају имати храбрости да питају владу колико новца је примила и како га је употребила? Ја сам један од првих новинара у свету који је јавно осудио ову проблематику, кроз сајт www.databaseitalia.it Људи морају знати истину! Веома волим Србију.Говорим ваш језик и проучавао сам вашу историју. Живео сам у вашој земљи 90-их и имао част да упознам Слободана Милошевића. Био сам близак пријатељ Драгоша Калајића, великог интелектуалца, уметника и патриоте и радио сам са њим да одбраним имиџ и част Србије у свету.

Никла Бици у посети Београду
ФОТО: Приватна архива

Којим још светским лидерима је нуђен новац и ко је прихватио понуду?

– Тајно финансирање да се успостави карантин и да се придружи Операцији Корона је понуђено већини светских земаља, демонстрирајући чињеницу да је ово глобални државни удар. Ово се такође десило у Канади, Аустралији, Латинској Америци, Средњем истоку, Азији и Африци. Многи афрички лидери, као што је председник Танзаније, Бурундије и Мадагаскарa, су јавно објавили ове покушаје корупције и дистанцирали су се од СЗО, показујући да су много слободнији и храбрији од европских лидера.

Да ли је у региону југоисточне Европе још неко у том „корона дилу“?

– Свакако да су све државе југоисточне Европе направиле исти договор, укључујући Румунију, Бугарску, Албанију, Црну Гору и Македонију, али не знам тачан износ овог финансирања. У Грчкој и Кипру је било веће политичко одупирање и Православна црква је лобирала снажно да одбрани слободу грађана и демократију.Ово је рат против наших права, против демократије и за уништење наше цивилизације. Сви људи Европе морају устати и борити се за своју будућност – поручује Никола Бици.