Прочитај ми чланак

„ЏОНИ, НЕКА ЈЕ СА СРЕЋОМ!“ Вучић послао поруку чувеном холивудском глумцу

0

Председник Србије је поставио и фотографију са Депом.

Председник Србије Александар Вучић пожелео је данас прослављеном америчком глумцу Џонију Депу срећу на предстојећем Берлинском фестивалу, где ће премијеру имати његов филм Минамата који је прошле године сниман у Србији.

Фото: АП

„Нека је са срећом, Џони“, написао је Вучић је на инстаграм налогу Будућност Србије.

Председник Србије је поставио и фотографију са Депом, као и фотографију глумца у сцени из филма.

У посту се истиче да је филм Минамата сниман у Србији, а да је Вучић у марту 2018. године посетио екипу и са Џонијем Депом разговарао о промоцији Србије кроз филмске пројекте.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

„Neka je sa srećom, Džoni!“ – Svetsku premijeru na ovogodišnjem Berlinskom filmskom festivalu imaće film Minamata, američkog reditelja Endruja Levitasa, objavljeno je u utorak, u Berlinu. Ovaj film, u kome glavnu ulogu igra čuveni američki glumac #JohnnyDepp sniman je prošle godine u Srbiji. Predsednik Vučić je u martu 2018.god posetio filmsku ekipu i tom prilikom sa Džonijem Depom razgovarao o promociji Srbije kroz filmske projekte. „Good luck, Johnny!“ – The film ‘Minamata’, directed by Andrew Levitas, will have its world premiere at this year’s Berlin Film Festival – the news was released on Tuesday in Berlin. This film, starring the famous American actor #JohnnyDepp, was filmed last year in Serbia. In March 2018, President Vučić visited the film crew when he talked with Johnny Depp about the promotion of Serbia through film projects.

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана

Филм Минамата америчког редитеља Ендрјуа Левитаса, како је саопштено у уторак, имаће светску премијеру на Берлинском филмском фестивалу, који се одржава од 20. фебруара до 1. марта, подсетио је Вучић у посту.

Председник Србије поруку Џонију Депу објавио је на српском и енглеском језику.