Прочитај ми чланак

ЏОН БОСНИЋ ЗА СРБИН.ИНФО: 5 000 спремних људи може да сломи окупацију Србије

0

„Тренутни државни врх Србије нема никакав осећај одговорности, како према Николи Алексићу, тако и према целом српском народу”, за Србин.инфо ексклузивно је рекао Џон Боснић, српски и канадски новинар, саветник и политички активиста, као и шеф бироа InterMedia агенције из Јапана, који је дошао да обиђе и понуди било коју помоћ Николи Алексићу испред Скупштине Србије.

Подсећамо, Никола Алексић већ пет дана, како сам каже, зато што је српски председник Александар Вучић у недељу 24. јуна у Бриселу потписао да признаје окупаторско-шиптарску државу на Космету,  штрајкује глађу и жеђу испред републичког скупштинског здања у Београду, све док, због тог велеиздајничког чина, српски председник не буде смењен са највише државне функције у Србији.

„Овде се од народа очекује да путем референдума прихвати и подржи то што су српске власти у тајности потписали независност Косова. Због тога мене не занима шта је државни врх потписао у Бриселу, пошто ја то не признајем. Они могу да потписују било шта, али народ неће признати ту њихову издају, тако да резултат њихове издаје може само бити нула”, подвукао је Боснић и још додао:

„Ако нам окупирају целу земљу, ни то није крај. Крај само може бити наша победа над окупацијом. Зато морају патриоте, ако хоће да Србија опет буде слободна, не само у Београду већ у сваком месту да куцају сваки дан на врата сваке куће са јасном поруком онима који им отварају врата – Ми смо против окупације наше државе, да ли сте и ви? Довољно је за тако нешто спремних 5 000 људи у Србији, па да отпор окупацији буде успешан, како би се ослободила целокупна територија Србије од страног окупатора”, закључио је за наш портал Џон Боснић.

 

А шта је још у вези Бриселских преговора, статуса Косова и Метохије и штрајка глађу и жеђу Николе Алексића, испред Скупштине Србије, рекао за Србин.инфо Боснић, послушајте у видео клипу горе.