Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Зорана Михајловић да каже ко је убио Станику Глигоријевић

0

„Жене Српског покрета Двери траже од Зоране Михајловић да престане да обмањује јавност и представља се као заштитник жена. Нисмо је чули да је осудила убиство недужне Станике Глигоријевић на наплатној рампи код Дољевца, да је тражила јавни објаву снимка и резултата истраге, ”, стоји у саопштењу Српског покрета Двери.

У овом саопштењу се даље наводи:

„Изостала је реакција на бројне злоупотребе чланица Српске напредне странке, које су небројено пута биле принуђене да као живи зид штите мушкарчине из своје странке, укључујући и самог Александра Вучића. Након што су грађани на протестима јасно показали Вучићу шта о њему мисле, злоупотребио је и ангажовао припаднице специјалних јединица Кобре да га штите и свакодневно се скрива иза њих.

Наравно, јавност Србије остала је ускраћена за сцене насиља Вучићеве лажне опозиције  над активисткињом Двери у Медвеђи, а Зорана Михајловић није ни помислила да одустане од своје селективне и лицемерне заштите жена од насиља.

Врхунски доказ да Зорана Михајловић  заправо злоупотребљава жене је чињеница да још од половине 2015. обећава нови  закон о родној равноправности, али ни до дана данашњег тај предлог није предат у процедуру. Било би веома интересантно када би чланице СНС-а имале храбрости да искрено проговоре шта мисле о борби и резултатима Зоране Михајловић.

Српски покрет Двери се искрено и без компромиса бори против сваке врсте насиља, а нарочито над децом, женама и немоћним лицима. Када будемо на власти и Закон о равноправности полова и Закон о заштити породице  и читав сет нових закона ће на прави начин заштити све ове осетљиве групе и сваког грађанина Србије и Србина у ма ком делу света.”

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!