Прочитај ми чланак

ДВЕРИ Зашто човек који је наредио паљење куће новинара даље прима плату у општини?

0

„Како сазнајемо из медија, председник општине Гроцка Драгољуб Симоновић, који је оптужен да је наредио паљење куће новинара Милана Јовановића из Гроцке и који се тренутно налази у притвору, и даље је на месту председника општине и даље уредно прима плату,” стоји у саопштењу Српског покрета Двери. У овој изјави за јавност даље се још истиче:

„Симоновић се води да је на одмору, иако Административној комисији није достављен захтев за одмор.

Због свега наведеног постављамо питање министру унутрашњих послова Небојши Стефановићу да ли је ово начин борбе СНС против насилника у њиховим редовима? Да ли човек који је осумњичен за тако тешко кривично дело може да се и даље налази на функцији председника једне београдске општине?

И док се грађани боре за егзистенцију, насилници и пиромани из редова СНС не одговарају за своја недела, и само декларативно сносе одговорност а и даље су на платама од преко 100 хиљада динара, као што је Драгољуб Симоновић.

Овако Српска напредна странка замишља борбу против криминала када су у питању њени чланови, а када то није случај, онда им није проблем да пошаљу извршитеље који ће избацити болесну баку од 90 година на улицу из њеног стана.”

Инфо служба Двери

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!