Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Вучић у Лепосавићу – повратак на место злочина

0

vucic-u-leposavicu

– ПРЕДИЗБОРНИ МАРКЕТИНГ –

У режији издајничког режима, јуче је у Лепосавићу одржан опроштајни митинг (никако не предизборни) српске назадне странке. Намерно кажемо опроштајни због атмосфере која је владала током митинга, а која је најблаже речено изгледала као да се налазите на сахрани неког најмилијег члана породице – што Косово и Метохија, остатку Србије надамо се да и даље јесу.

Стварно стање ствари током Вучићеве жалопојке за Косовом је било следеће:

– Као прво,на опроштају од Косова и Метохије било је присутно, по слободној процени, неких новинара око 1000 полицајаца што из унутрашњости Србије што сада већ бивших припадника МУП-а на превару обучених у УЧК-а униформе (тзв. КПС), затим велики број грађана из централног Косова, запослених у државним и друштвеним предузећима, који су поново под претњом и радном обавезом, да ће уколико не дођу на сопствени спровод (КАКВЕ ИРОНИЈЕ) остати без посла.

– Такође под истим ултиматумима на сопствени спровод су морали дићи и сви запослени са северу Косова, што је на крају довело до тога да је однос полиције и присиљених грађана присутних на спроводу био 1:1 (очигледно се нису сви грађани уплашили радне обавезе јер их, хвала Богу, на КиМ има много више од 1000, а и све се мање плаше вУЧКа, јер он више и није наш ППВ већ тамо неке прозападне, проевроунијске Србије).

Уплашени и силом принуђени грађани су погнуте главе, мрмљајући себи у браду, организовано аутобусима (баш бисмо волели да знамо чијим парама је превоз плаћен) пристизали на плато, некада српске, општине Лепосавић (којом тренутно владају Тачијеви послушници ни од кога изабрани) и ту били принуђени да слушају неког ППВ-а (Супермена из Фекетића) како ће им, забога, у Тачијевим казаматима бити много, много боље него некада у рођеној земљи.

Да није жалосно било би смешно.

Само нам једно није јасно: докле ће више БРЕ да нам вређају интелигенцију и ово мало поноса што нам је као Србима остало! Па људи замислите ви тај ниво безобразлука да вам сопствени убица дође на место злочина и одржи посмртни говор, па још тражи од вас онако мртвих, да му због тог злодела тапшете и да му се дивите!

Јадна Србијо шта си дочекала.

С обзиром да смо ми Срби са КиМ од сране режима жртвовани као некад браниоци Београда са мајором Гавриловићем на челу, предлажемо вам браћо Срби, да не бисте и ви дочекали нашу судбину, једно једино и јединствено решење, да 16 марта 2014. год. масовно изађете на биралишта, гласате за Двери и до ногу потучете ове евроунијате или вас чека украјински сценарио.

Па извол’те.