Прочитај ми чланак

Двери: Власт опструише завршетак избора да би владала без контроле

0

Данашње неодржавање гласања у Великом Трновцу и даље одлагање проглашења коначних резултата парламентарних избора, представља само наставак бескрупулозног играња са државом и вољом народа од стране актуелне власти на челу са Александром Вучићем.

Ово што се већ три месеца дешава на једном бирачком месту у Великом Трновцу је слом српске изборне демократије и државе који није дошао случајно, већ служи да се техничка Влада бави криминалним и коруптивним пословима без контроле Народне скупштине, чије се формирање опструише.

Непрестано понављање избора у Великом Трновцу нема никакве везе са опозицијом и законским изменама након дијалога власти и опозиције, већ искључиво са опструкцијом власти која намерно не жели да оконча изборни процес. У овом случају, сукоб између Албанаца и СПС за један посланички мандат је од секундарне важности.

Захтевамо да се Народна скупштина, као највиши законодавни орган у Србији, конституише што пре и да се кроз ову институцију почну решавати нагомилани проблеми.

 

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!