Прочитај ми чланак

Двери: Уместо животног стандарда грађана, власт следи агресивну ЛГБТ идеологију

0

Најновији изум агресивног ЛГБТ лобија у свету, почеће да се примењује у Немачкој, тачније у Берлину. Реч је, наиме, о увођењу родно неутралне одлуке у школе, односно о избацивању термина „он“ и „она“ из школских диплома и званичних школских докумената и за ђаке. Такође, ови термини ће бити избачени и при поздравима, па ће бити коришћени само име за ђаке нижих разреда, а за ђаке виших разреда моћи ће се додати и презиме.

С обзиром да све наше власти већ две деценије уназад увелико прате овакве трендове са Запада, јасно је зашто упозоравамо да ће се тако нешто увести и у Србији. Већ имамо организовање геј парада сваке године, уз овогодишње (не)одржавање Европрајда, донет је Закон о родној равноправности, док се, после огромног притиска јавности, одустало од Закона о истополним заједницама и избацивања спорних лекција о родној идеологији из уџбеника за биологију.

Сигурно је да ће агресивна ЛГБТ и родна идеологија у наредном периоду покушати да одлуке попут ове у Немачкој наметне и у друге државе, па и нама, а све под плаштом борбе за људска права, злоупотребљавајући ту хуману борбу за своје противприродне циљеве.

Уместо да следимо позитивне примере са Запада, попут животног стандарда грађана, радничких права, изборне демократије или неколико десетина пута мањег нивоа корупције и загађености животне средине, власти у Србији следи само негативне примере.

Ма колико Српски покрет Двери био усамљен у Србији у борби против агресивне ЛГБТ и родне идеологије, ми ћемо ту борбу наставити, као и борбу за пронаталитену политику и што квалитетнији живот грађана Србије. Народ у Србији то све више препознаје и зато подршка Дверима расте из дана у дан.