Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: По узору на Путинов модел, забранити Геј параду на 100 година

0

dveri i rusijac

Двери су породични покрет који је више пута упозоравао јавност да геј парада представља „ногу у вратима“- први корак после кога следе хомосексулани бракови и усвајање деце у тим браковима као и отворено ширење идеологије хомосексуализма кроз образовни систем.

Да је то заиста тако – да није „теорија завере“ , већ след догађаја на терену и српска пракса – потврђује и одлука покрајинског Секретеријата за спорт и омладину да се „сексуално васпитање“ уведе у скоро 80 одсто школа у АП Војводини. Наравно да наша деца морају да се образују, али образовање треба да буде на здравим и нормалним основама, а не да их у школама кроз овај предмет уче да је хомосексуализам позитиван, афирмативан и романтичан или да бити веран више није модерно итд.

Двери су, поред доказа које поседујемо о томе да предмет сексуално образовање рекламира хомосексуализам, дошле у посед још једног скандалозног документа који је достављен свим полицијским управама у Србији. Реч је о акционом плану обуке полицијских службеника МУП-а, а све у циљу стварања полицијских тренера и официра за везу МУП-а са ЛГБТ удружењима на свим нивоима. Акциони план подразумева и заједничко организовање округлих столова, семинара и друге врсте „едукативних“ активности у промоцији хомосексуализма. Акциони план подразумева широку координацију и сарадњу са ЛГБТ удружењима ради одржавања „параде поноса“.

Оно што је најзанимљивије у овом документу је да се активности из овог акционог плана финансирају из донација хомосексуалних и лезбејских удружења. На последњој страни документа може се видети да трошкове обуке сносе ЛГБТ удружења, где је специјално назначено удружење ЛАБРИС са којим је потписан меморандум о сарадњи. Документ достављамо у прилогу.

Дакле, хомосексуална и лезбејска удружења фиансирају МУП Републике Србије, а МУП добија улогу ширења идеологије хомосексуализма заједно са њима!

Држава, дакле, учествује у индоктринацији најмлађих кроз предмет „сексуално образовање“ као и обуку припадника МУП-а – све у циљу потпуног усвајања „хомосексулане етике“ и одржавања „геј параде“ по сваку цену. На основу тога је очигледно да је геј парада и промовисање идеологије хомосексуализма државни пројекат!

Стиче се утисак да неко, а под изговором угрожених тзв. мањинских права, намерно жели да ритуално понизи српски народ.

Двери ће се као породични Покрет томе супроставити. Позивамо да се у Србији примени руски модел који је увео руски председник Владимир Путин и да и у Србији тзв. геј парада буде забрањена на период од 100 година и да се уведе закон о забрани хомосексуалне пропаганде малолетницима.

Ове године у мају месецу Геј парада није одржана због поплава. Претходних година је снажан друштвени притисак на челу са Дверима онемогућио је њено одржавање. Наградно питање гласи: ко и шта ће ове године спречити њено одржавање?

(сајт Двери)