Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Одбранимо националне интересе у АП Војводини

0

Logo-Dveri-crveni-2014

Покрет Двери поново позива све национално опредељене организације да се окупе око националног интереса: да се оживи економија потписивањем споразума са Русијом, да се укидањем покрајинске бирократије спречи даље растакање државе и да се АП Војводина сачува у саставу Србије.

СНС по сваку цену жели да уђе у власт у АП Војводини. Њихов циљ је да само прекопирају републички сценарио и да тако заокруже своју еврофанатичку причу. Напредњаци су слагали народ који живи на територији Баната, Срема и Бачке, јер су се представљали као патриотска странка – а сада је јасно да су они највећа политичка превара у новијој политичкој историји Србије.

У Покрајини се одвија сценарио који је Покрет Двери предвидео још 2012. године, када смо говорили да су све странке исте и да ће једног дана сви заједно правити коалицију; ових дана је то популарно названо „концентрациона влада“. Горан Кнежевић, наизменично велики пријатељ и непријатељ Бојана Пајтића ( већ по потреби и личном и страначком интересу), без срама изјављује је да је СНС променила мишљење и може у власт са ДС.

Демократе су годинама владале северном покрајином и тотално уништиле све економске и националне интересе народа и народности који живи на територији Срема, Баната и Бачке.

СНС се спрема да земљу и воду поклони странцима, док наши паори остају без субвенција, сировина, без могућности да пласирају своје производе на већ отворена и пријатељска тржишта. Гладном и незапосленом народу сада рециклирани политичари нуде исту политику коју је пропагирала ЛСВ, а коју су прихватиле све остале парламентарне партије, заговарајући сепаратистичке идеје под плаштом измене Статута и продуктивних реформи.

Упозоравамо и да Нови Сад није једини град у АП Војводини у који треба улагати; сва остала насеља се налазе на рубу егзистенције.

Наставићемо своју кампању против непотребне и економски штетне бирократије, која нам годишње узима неколико милијарди!

(Двери)