Прочитај ми чланак

Двери: Ниш каже НЕ уставним променама! (ФОТО, ВИДЕО)

0

У Нишу је на главном Градском тргу одржана акција градске организације Двери Ниш са које су позвани грађани Ниша, али целе Србије да у што већем броју изађу на референдум заказан за недељу 16. јануара и заокруже НЕ промени Устава Републике Србије.

Нишлијама су се испред Споменика ослободиоцима Ниша обратили председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић и потпредседник Двери проф. др Тамара Миленковић Керковић.

Уз транспаренте са натписима „НЕ промени Устава“ и „Српски Устав није на продају“, председник Двери Бошко Обрадовић поручио је Нишлијама да кажу НЕ намери корумпираног Вучићевог режима да мења српски Устав на референдуму без цензуса, у медијском мраку и уз опасност да се након овог, на неком наредном референдуму нађу и питања о избацивању преамбуле о КиМ, довођењу „Рио Тинта“, обавезној вакцинацији и много тога другог противног интересима српског народа.

Масовни излазак на референдум и заокруживање НЕ је и начин да грађани пред априлске изборе покажу шта мисле о аутократском режиму Александра Вучића. Проф. др Тамара Миленковић Керковић је рекла да су Двери Уставобранитељи који ће и у недељу бити са грађанима да одбране српски Устав и кажу НЕ још дубљем урушавању и приватизовању правосудне гране власти.

Снимак са акције у Нишу можете погледати овде: