Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Не знамо шта ЛСВ и ЛДП траже на протестима

0

Не знамо шта Ненад Чанак (ЛСВ) и Милојко Пантић (ЛДП) траже на протестима против Вучићеве власти када сарађују са Вучићем и подржавају сепаратизам у Војводини и на КиМ. Једно је бити против власти, а друго радити против своје државе. Једно је слобода говора, а друго пљување по своме народу и његовој историји. За њих је много природније да седе у Народној скупштини као лажна опозиција заједно са Војиславом Шешељом.

Сигурни смо, без обзира на сва наша идеолошка размимоилажења, да међу члановима ЛСВ и ЛДП има часних људи и истинских опозиционара, али не можемо да разумемо шта раде у друштву са Ненадом Чанком и Чедомиром Јовановићем који отворено сарађују са Вучићем.

Посебно нас забрињава најава Ненада Чанка да ће Лигаши из целе Војводине организовано доћи у петак у Нови Сад да направе провокацију са и пробају да поделе и униште народне протесте против власти у овом граду. Протести „1 од 5 милионаˮ у Новом Саду су као и у свих других 80 градова Србије протести против републичке власти СНС, али и против локалне градске власти у којој седе СНС и ЛСВ, па не знамо шта онда Чанак тражи и хоће на овим протестима сем да направи провокацију и инцидент.

Позивамо све грађане Новог Сада да не наседну на ову провокацију старог политичког преваранта и провокатора, а данас верног слуге Александра Вучића и актуелне власти.

                              ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!