Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Напредњаци, ћутите и покријте се ушима!

0

Занимљиво је да увек када Српској напредној странци поставите питања на која немају одговор – они одговарају личним увредама и клеветама. То је постао манир СНС и на републичком и на локалном нивоу.

Logo-Dveri-crveni-2014

Занимљиво је да увек када Српској напредној странци поставите питања на која немају одговор – они одговарају личним увредама и клеветама. То је постао манир СНС и на републичком и на локалном нивоу.

Подсећамо СНС у Чачку да су четири године верно служили браћи Илићима на власти, и да су и после пада Илића задржали у власти све кадрове из прошле власти: Остоју Мијаиловића, Вељка Неговановића, Владана Милића, Мирјану Ђоковић, Мишка Петковића и Милана Бојовића. Да није било Двери Нова Србија у Чачку никада не би пала са власти, а напредњаци би још увек били потрчкала браће Илића.

Него, господо напредњаци, што не одговорите на постављена питања:

1. Шта сте урадили за пет година власти у Чачку?
2. Да ли је тачно да по роковнику за припрему локалног буџета предлог буџета је до 15. октобра требало да буде достављен градском већу и јавности, до 1. новембра достављен скупштини, до 20. децембра усвојен у скупштини, а до 25. децембра достављен Министарству финансија и објављен у градском службеном гласилу? Данас је 26. децембар и буџет још увек није усвојен јер сте неспособни за вршење власти.
3. Ко је уопште правио нови буџет када Милун Тодоровић није? Колико се он уопште пита у Српској напредној странци у Чачку?
4. Зашто у планираном буџету нема индустријске зоне дуж ауто пута, нема изградње нове амбуланте у Љубићу, нема Дома за старе, нема Дома омладине, нема затвореног градског базена ни градског позоришта, нема задругарства, откупних станица пољопривредних производа ни пољопривредно-индустријских комбината, нема нове зграде за Центар за социјални рад који ради у најтежим условима…
5. Да ли је тачно да нам је Млађан Динкић пре неколико година узео 200 милиона динара из локалног буџета, а његов пријатељ и сарадник Александар Вучић нам у следећој 2017. години – по новом напредњачком Закону о финансирању локалне самоуправе – узима још 50 милиона динара наших пара?
6. Да ли је тачно да се кроз трансферна средства Републике нама од наших пара зарађених у Чачку враћа мање него Ивањици и три пута мање Краљеву?
7. Коју инвестицију је Александар Вучић довео у Чачак за пет година власти СНС на републичком и локалном нивоу, посебно када то упоредимо са другим напредњачким градовима у који одоше све инвестиције?
8. Да ли је тачно да СНС тек сада, после пет година на власти, почиње да прави стратегију за пољопривреду? Колико Вам онда времена треба да било шта урадите на корист чачанске пољопривреде?
9. Да ли је тачно да град задужујете за нових 200 милиона, а да нико не зна за шта?
10. Да ли је тачно да се конто специјализованих услуга повећава за 95 милиона, што неће служити ни за шта друго сем за страначко запошљавање чланова СНС по уговорима о привременим и повременим пословима?

Одговорите Ви на ова питања Двери и чачанске јавности. Јадно је и тужно сада нападати Велимира Илића и Нову Србију када су пали са локалне власти, а и даље сте заједно на власти на републичком нивоу. Где сте били претходне четири године док су Двери биле опозиција Новој Србији? Наравно, у власти са Новом Србијом. Зато боље ћутите и покријте се ушима.

Информативна служба Градске организације Двери у Чачку