Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Као што је СНС слагао у случају Шапца тако лажу све

0

У августу 2018. године, пред почетак прве трибине Савеза за Србију у Шабачком позоришту, сви режимски медији под контролом Српске напредне странке пренели су вест о наводном нападу "батинаша из обезбеђења председника Двери Бошка Обрадовића" на чланицу СНС-а.

Тада је за наводни напад на Александру Крстић, секретара општинског одбора СНС из Владимираца, оптужен Саша Милосављевић, члан Двери из Коцељеве, који је због те оптужбе задржан шест дана у притвору. Међутим, истина поводом овог случаја је ових дана коначно изашла на видело.

FOTO: Printscreen

Наиме, Александра Крстић је јавно, у телевизијској емисији, признала да је цео догађај био изрежиран од стране Српске напредне странке. По њеним речима, она је добила наредбу из напредњачког врха да, са још девет активиста, дође из Владимираца тога дана у Шабац, и да испред позоришта узвикују разне увредљиве пароле опозицији и њеним лидерима и да на тај начин покушају да прекину промоцију Савеза за Србију који је био у формирању. Добила је, како даље истиче, сугестију да кука на сав глас, да је одведу у болницу, где је експресно примљена иако је озбиљно повређени пацијент већ чекао на ред. Признаје и да је добила јасне инструкције из СНС-а да медијима не даје никакве изјаве. То није једино што је морала да ради као општински службеник за страначке интересе. Имала је задатак да слика и вређа лидере опозције, па чак и свештенике СПЦ, да украде телефон председника општине и многе друге морално неприхватљиве ствари које су тражене од ње из страначког врха…

FOTO: Printscreen

FOTO: Printscreen

Имајући све ово у виду, можемо само да констатујемо да овако изгледа систем медијских лажи, превара и манипулација у организацији СНС. Они очито не презају ни од чега – да невине људе држе у притвору, да изношењем најгнуснијих лажи клеветају све оне који другачије мисле, да шаљу батинашке фаланге на опозиционе активисте…

Каже наш народ – можеш колико хоћеш, али не и докле хоћеш. Тако је и ова напредњачка лаж пала у воду. Тако ће и све њихове друге многобројне лажи бити разоткривене и ова политичка организација доживеће распад у једном дану, а главни актери свих ових криминалних и преварних радњи морају бити и кривично процесуирани након пада са власти.