Прочитај ми чланак

ДВЕРИ ДИРЕКТНО ИЗ СКУПШТИНЕ: Зашто су лавови нервозни?

0

У данашњем обраћању у Народној скупштини, представници посланичке групе Двери, поновили су да неће гласати за избор Маје Гојковић за председника Народне скупштине.

Народни посланик Двери, Срђан Ного, рекао је да Србија земља парадокса и слушајући ову расправу можемо да закључимо да само у Србији, владајућа већина осећа се угроженом, јер су њени посланици јадни уплашени, изложени разном вербалном насиљу и стално морају да се бране од злих посланика опозиције. То је једноставно апсурд.

Скупштина и јесте место где требају да се сучељавају мишљења, али не као у емисијама у каквим су посланици који имају већину навикли да гостују, као што је „На кафи са Ђуком“, где сами и постављају питања и сами одговарају. Посланици СНС-а морају да се навикну, јер је то потпуно нормално, да имају и критику и контра аргументе.

Против смо избора Маје Гојковић за функцију председника Народне скупштине, јер ова два дана су најбољи показатељ зашто је не треба подржати на ту функцију. Зато што је Српска напредна странка толико осиона и толико уздигнута у својој величини и већини да апсолутно не поштује Народну скупштину и не дозвољава припадницима опозиције да воде пристојан и примеран дијалог.

Стално добацују и стално лепе одређене етикете посланицима опозиције и не разумемо зашто су лавови толико нервозни и зашто је присутна толика нервоза, да кад говоре посланици опозиције мора да се добацује. Наравно и прошла власт је била лоша, а и ова је постала на њеној тековини – истакао је Ного.