Прочитај ми чланак

Душану Марковићу, председнику иницијативног одбора Праве Србије, прете смрћу

0

Пре два дана формиран је иницијативни одбор Праве Србије у Куршумлији на коме је за председника изабран Душан Марковић.

Јуче су већ кренули политички напади на нас од стране власти и лажне опозиције, и то нас није узнемирило већ нам је додатно дало ветар у леђа да наставимо даље.

Foto youtube

 

Оно што нас јако брине јесу све учесталији напади и претње председнику иницијативног одбора Душану Марковићу. Једна групица људи већ пар месеци уназад упорно му црта мету. До сада нисмо излазили у јавност са претњама које су стизале, али јучерашња претња на друштвеној мрежи ФБ је забрињавајућа и ми ту претњу обајвљујемо јавности. Згрожени смо чињеницом да у 21. веку политички неистомишљеници цртају мете и отворено прете смрћу, а поучени многим случајевима у прошлости осећамо бригу и забринутост како за Душана и његову породицу, тако и за остало руководство наше политичке организације. Из полицијске управе Јагодина након обављеног информативног разговора речено нам је да ће записник бити предат вишем јавном тужилаштву у Београду, а да ће се према узбуњивачу и особи која је претила предузети све законом прописане радње у циљу спречавања кривичног дела.

И овим саопштењем позивамо надлежне органе да реагују на време како сутрадан не би било касно.
Подсећамо јавност да је Душан Марковић опозициони одборник у Скупштини града Јагодина и председник иницијативног одбора Праве Србије.