Прочитај ми чланак

Дуци Симоновић – Србијом владају мафијашке банде које су уништиле правду! (Видео)

0

Гост емисије „Интервју“ био је господин Љубодраг Дуци Симоновић, магистар правних наука и доктор филозофије, бивши југословенски и српски кошаркаш.

Колико данас опстанак капитализма условљава опстанак човечанства? Зашто капитализам има толику деструктивну моћ? Када ће доћи до краја човечанства? Да ли постоји могућност да се човечанство спасе, ако људи буду живели у складу са природом? Чији инте рес је да пласира лажи да је планета пренасељена? Колико хране, одевних предмета и других употребљивих ствари буде бачено? Зашто капиталистичким концернима не одговара да планета буде сачувана? Колико људи би стварно могло да живи на Земљи када би ресурси били коришћени на прави начин? Ко је главни непријатељ масонских ложа? Да ли су празници попут Ноћи вештица само начин да се човек одвоји од свог националног бића и од своје историје? Колико долара и евра се ставља у промет сваког дана без икаквог покрића?

Како Србијом владају мафијашке банде које су уништиле правну државу? Да ли Запад третира Србију као колонију, а српски народ као ђубретарску радну снагу? Шта доказује да се данас на челу увозничког лобија налазе Александар Вучић и Томислав Николић? Зашто је Сириза нереална прича и заблуда која не може да успе? Да ли у Србији може да буде створена нека српска Сириза? Зашто Новак Ђоковић сав новац држи у Монаку и у европским банкама? Да ли је једина политичка опција свих политичара у Србији опљачкати народ и нестати са новцем? Како људи још имају разума поред свих прича за заглупљивање које слушају са свих страна?

(Србин.инфо, Балкан.инфо)