Прочитај ми чланак

ДСС обележила страначку славу Ђурђевдан

0

Демократска странка Србије обележила је крсну славу Свети Ђорђе, а председница странке Санда Рашковић Ивић рекла је да овај Ђурђевдан славе радосније него иначе, јер славе и улазак у парламент и "тријумф истине над лажима и над крађом". На слави пристуан и руски амбасадор Чепурин.

Slava dss dveri

„Овај Ђурђевдан ми је нарочито мио јер су пре годину дана почели страшни удари на ДСС и жеља да се она подведе под Вучићев шињел. У томе Вучић није успео. ДСС је остала своја, она која је увек била, права са својом суштинском политиком – националном и демократском. Остала је једна права љута опозициона странка“, казала је Рашковић Ивић.

Она је додала и да ће опозиција „истерати на чистац“ шта се заиста догодило са изборном крађом и поднети предлог закона о избору народних посланика, „који ће предупредити покушаје крађе“.

У просторије ДСС-а на прославу славе дошли су председник покрета Двери, који је у коалицији са ДСС-ом, Бошко Обрадовић, „Доста је било“ Саша Радуловић и представник тог покрета Иван Нинић, представник Социјалдемократске странке Константин Самофалов и амбасадор Русије Александар Чепурин.

Cepurin

„Из Русије смо добили све честитке и жеље да се са нашом коалицијом сарађује и да се продубе односи између Јединствене Русије и наших странака. Да се ради на јачању економских веза са Русијом и јачању анти-НАТО политике“, казала је Рашковић Ивић.