Прочитај ми чланак

ДРЕЦУН Штаб за дестабилизацију Србије се налази у Скопљу; Заев је опасан политичар

0

Дрецун је додао да Заев сада има неку фиксацију да се свети у најмању руку због тога што нисмо смели да учествујемо у изазивању насилне промене власти у Скопљу.

Председник скупштинског Одбора за КиМ, Милован Дрецун, је гостујући на Хепи телевизији говорио о северномакедонском премијеру Зорану Заеву, оценивши да је реч о „опасном политичару“, спремном да, како је рекао, „чак изазове и насиље да би се докопао власти”.

Откад је Заев на власти, поновио је Дрецун, у Скопљу се налази штаб за дестабилизацију Србије, за насилну промену власти.

Није, каже, о томе и раније причао напамет.

„Јел видите колико је Заев покварен политичар, дволичан, циничан, колико је спреман да изазове чак и насиље да би се докопао власти. И колико је то опасан политичар. Ја сам у више наврата говорио да се, откад је он дошао на власт, у Скопљу налази штаб за дестабилизацију Србије, за насилну промену власти. Нисам то напамет причао”, навео је.

Истакао је да је саставни део онога што траже протестанти је аутономија за Санџак, први корак ка отцепљењу тог дела Србије.

„Да ли је можда некоме пало на памет да ураде исто што су и ови у Македонији са терористичком групом. Можда Рамуш Харадинај искористи ситуацију да направи русвај. Не у централној Србији, него у Београду, можда у Новом Пазару. Кад имате људе који шетају са фантомкама, ви никад не знате ко је испод те фантомке и шта може да уради и шта има у себи”, указао је Дрецун.

Открио је да је Заев преко незваничних канала тражио да му Србија помогне да сруши бившег премијера Николу Грујевског.

„Ево то вам кажем отворено. Покушавао је на све начине да дође до (предедника Србије Александра) Вучића да му помогне да сруши Грујевског. Србија није хтела да се меша у све то. Ми желимо да будемо добри суседи Македонији и одбили смо тако нешто”, каже Дрецун.

 

Додао је да Заев сада има неку фиксацију да се свети у најмању руку због тога што нисмо смели да учествујемо у изазивању насилне промене власти у Скопљу.

„Србија није та земља”, закључио је председник парламентарног Одбора за КиМ.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!