Прочитај ми чланак

ДРАЖА: Власник Пинка је глaвни извор медијског зла у Србији

0

Власник Пинка на први поглед делује као човек који напада сваку црту коју примети у свом радном амбијенту, а нарочито на свом радном столу, тако да вест да је Пинк у прилогу емитованом у Националном дневнику напао посматрачку мисију ЦРТА, није ништа неочекивано.

Вести Пинка и делују ко да цела редакција заједно са власником још сабајле нападне неку црту, па онда током радног дана пређу на нападање осталих ЦРТА и свих сличних пошасти нашег друштва.
Информативне емисије су им, не знам да ли сте приметили, некако психоделичне, доста личе на ЦРТАни филм за људе у годинама који су се ужелели Дизнија.

– Ево вам Дизни! – тако могу да почињу сваке вести Пинка, па ко је као мали веровао у Рају, Гају и Влају, коначно нађе адекватну замену.

Питање је заправо: зашто опозиција, кад већ планира да почетком фебруара протестује испред РТС, не оде мало и испред Пинка, макар их тамо дочекао Жељко Митровић са бананама и опером, као и тандем Узелац – Драговић са тешко-лаким телесним повредама.

Пинк је, наиме, главни извор медијског зла у Србији, и то је зато јер немају никакве линије у свом кодексу које не би могли да пређу како би опслужили Свевишњег.

А такви су вам најгори. Јер кад немате линије, немате ни црте.