Прочитај ми чланак

ДРАГАШ: Спремите се, јер 2019 почиње глобални хаос!

0

Гост најновијег „Политикона“ аутора и водитеља Данила Тврдишића био је познати економиста Бранко Драгаш. У емисији је Драгаш говорио о готово матемачкој неминовности колапса светске привреде 2019 о чему сведоче последња драматична дешавања на светским финансијским тржиштима и светским берзама, као и политика америчке централне банке ФЕД. Драгаш је у емисији дао савет шта радити са капиталом и како га заштити од надолазећег светског хаоса.

Указујући на домаћу политичку ситуацију и седам година Вучићеве владавине Драгаш напомиње:“Ми смо у седмој години Вучићеве катастрофалне владавине.Вучићева владавина је завршена. Он је готов, историјски је промашио тему. Он је патолошки лажов који је доведен да уништи Србију са највећим политичким олошем. Значи, политички олош је званични термин за све оне у политици који немају знање, који су дошли преко везе, који фалсификују и купују лажне дипломе, који нису стручни, а који воде државу у свом личном интересу, док остало уништавају.

Ми имамо једну издајничку, велеиздајничку власт која уништава грађане Србије, која уништава наше националне интересе. Човек изађе и каже да може да протествује и изађе на улице пет милиона људи, да он неће да се обазире на то. А онда после два дана, човек изађе и каже да сто милиона може изаћи на улице и да он неће попустити. Тог тренутка треба да реагује јавни тужилац да тражи званично од медицинског факултета психијатре да испитају психичко здравље председника државе. Ми имамо једног потпуно пролупалог председника државе који сам води целокупну политику.“

Драгаш о опозицији и протестима – чувати се нове преваре да не буде: “Сјаши Курта да узјаше Мурта“

Драгаш нема лепше мишљење ни о опозицији која нам се намеће:“Сад ја питам вас све:да ли је нормално да жуту мафијашку хоботницу, која је довела Вучића на власт да би признао Косово, да ми слушамо те исте који су то урадили. Дакле, подржавам протесте који се сад дешавају, али ти протести морају имати праве захтеве. На њима морају да се покажу ови што се крију. Зашто се крију иза Савеза за Србију? Зашто не изађу пред тих 40000 људи, зашто не изађу Ђилас да говори, Јеремић да говори.Зашто се крију?

Је ли то поново подвала као Вучићеви избори за градоначелника где оног несретног доктора ставе, а ови иза све одлучују. Значи, та превара не може поново да прође, јер нама не треба Мурта поново да узјаше. Е сад овај савез за Србију, који је састављен од потпуно различитих интереса, који су њихови потези? Хоће ли донети закон о пореклу капитала? Како је то Ђилас стекао тај новац? Све су добили захваљујући политици и они морају то да врате“.

Које су то интервентне мере да би се држава вратила себи, грађанима и сопственом суверенитету ,Драгаш појашњава:“ Нама треба рушење тоталитарног система. Нама треба Влада националног спаса. Та Влада би урадила следеће:“Одмах би прекинула преговоре са Шиптарима, затим не занима нас више Брисел и њихово мишљење, прекидамо било какве разговоре о уласку у ЕУ. Ми сада треба да бежимо из банкротиране ЕУ, да бежимо из титаника који тоне и да идемо путем Евроазијске уније где су нам много бољи услови и перспективе. Затим, разговоре о решењу проблема КиМ пребацујемо у УН, тражимо покровитељство земаља које су нам наклоњене.

То је Русија у садејству са Кином. Та Влада националног спаса треба одмах да мења генералштаб и на чело да постави родољубе. Проглашава се непосредна ратна опасност, подиже се борбена готовост свих родова војске,затим формира се територијална одбрана и 500000 људи од 18 до 30 година улази у брзу војну обуку. Затим, уводи се војна обавеза за мушкарце 6 месеци, за жене три месеца, прогласити окупацију КиМ. У Врању поставити руску базу. Значи нова Влада националног спаса договара са Русијом да Русија као против тежу отвори базу у Врању. Онда је то шах мат. И кад ви имате руску базу ве сте решили проблем наглог покушаја да се насилно иселе људи са КиМ.“

Емисију можете погледати на следећем линку:

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!