Прочитај ми чланак

ДРАГАШ: Руске базе – литије да се претворе у побуну за рушење издајничког режима

0

Шта је политика? Најбољу дефиницију данашње политике је дао филозоф Фридрих Ниче / 1844 - 1900/ : „ Политика је место где су све душевне болести заказале састанак.Ту не постоји ниједна узвишена идеја и ниједна позитивна личност." Политиком се баве, дакле, душевни болесници, који покушавају некако да се излече.

Србска политичка сцена то апсолутно доказује. Трагедија у којој смо доспели и која се експоненцијалном брзином наставља, још нисмо, нажалост, додирнули дно, последица је лудила болесних политичара. Који немају ниједну узвишену идеју и који су негативне личности.

Имао сам прилике да од 1989.године упознам готово све србске и југословенске политичаре и да се уверим у тачност Ничеове дефиниције политике и политичара. Како се та дефиниција односи и на све Западне политичаре, понеке сам и упознао, онда морамо да будемо забринути за даљу судбину човечанства. Налазимо се на почетку финансијског и економског слома Запада, духовно су они одавно пропали, краха који ће да потраје наредних година, колапса који ће да доведе до драстичног пада животног стандарда њихових грађана и који ће да донесе велике невоље читавом човечансту, поготово државама које слепо следе Запад и које неће да прихвате истину да се мења глобална слика света.

Западна цивилизација је Титаник, који је ударио у руску санту леда, који тоне и који ће, у вртлогу несрећа, да повуче са собом све оне који су везани за Запад или се налазе у његовој близини. Морепловци знају старо правило да бродоломци морају да пливају што даље од брода који тоне, јер снажни вртлози могу да унесрећене повуку на морско дно.

Србски политички олош, без обзира да ли се налазили на власти или глумили опозицију, заслепљени су Западом, уцењени су и строго контролисани, па упорно понављају излизану матрицу о нашем путу у банкротирану и пропалу ЕУ. Како душевни болесници воде Србију, што председник државе сваког дана и на сваком месту, десетину пута, најбоље доказује, онда морамо да будемо забринути за даљу судбину државе и народа.

Моја морална и стручна одговорност је да отворено изнесем моје мишљење и прогнозе. Грађани Србије ће да одлуче хоће ли ме да послушају и да преузму судбину државе и народа у своје руке или ће да равнодушно препусте да нас до краја уништи политички олош на власти и опозицији.

У протеклих четири деценије мог јавног рада, морам то да признам, грађани нису имали разумевања за моје политичке идеје и предлоге. Али, када се трагедија догодила, онда су се освестили. Накнадна памет није никаква памет.Тврдим да смо могли да избегнемо велику трагедију, која нам се догодила и која се данас наставља, да смо на власти имали разумне, поштене, стручне и духовне људе, који воле своју државу и свој народ, који имају историјску одговорност и који интерес заједнице постављају изнад свог личног интереса.

Нажалост, таквих људи нисмо имали у политици. Немамо их ни данас. Курта и Мурта су се мењали на власти, али тоталитарни политички систем се задржао.

Суштина наше трагедије се налази у успостављеном тоталитарном политичком систему, који кулминира у шизофреном лудилу Узурпатора. Све док будемо имали такав политички систем манипулације, лажи, преваре, крађе и криминала, нема никакве могућности да се избавимо. То значи да ће наше пропадање да се настави и да ће наша беда и сиромаштво да се библијски увећа.

Рачун је дошао на наплату. Грађани морају да га плате. Морају да плате своју наивност, поводљивост, непромишљеност, конформизам, корумпираност и веровање у политички олош. Узурпатор је пре неки дан, црвен у лицу, избезумљен и бесан, вређајући непрестално Србе, које мрзи и којих се стиди, изјавио да смо запали у ћорсокак.

Ко је крив? Срби су криви. Срби су криви јер се баве, како се спрда са нама, кафанском политиком и нико ништа неће да предузме за спас државе. На страницама ових новина, откако постоје, изношени су докази, документа, мишљења стручних људи, њихове прогнозе, решења и предлози како да се спаси држава и народ трагедије у коју смо упали, изношене су све гадости, перверзије и бестијалности политичког олоша на власти и опозицији, њихов организовани криминал и све пљачке државе које су извршили, изношено је све јавно и отворено само са једним циљем да грађани откажу послушност политичарима и да подрже нове политичке идеје и нове људе за спас Србије.

Али, нажалост, грађани су остали, осим пробуђене мањине, глуви и слепи за све што смо радили. Тако смо данас упали у политички ћорсокак. Због неразумне, сумануте и погрешне политике једног шизофреног Узурпатора, који покорно извршава све налоге наших вековних непријатеља. Који је добио задатак да уништи Србију и да сатре Србе. И он тај задатак послушно испуњава, јер смо му то ми дозволили.

Ми смо криви што смо дозволили да нас најгори људски олош води у пропаст. Ми смо криви што смо постали каријеристи, конформисти, коруптивни и кукавице. Ми смо криви што немамо куражи, смелости, снаге и одлучности да срушимо Узурпатора и његов тоталитарни и криминални режим. Све што сада гледамо и што ћемо да доживимо наредних месеци, следе велике невоље за поробљене и презадужене грађане, последица је наше политичке поводљивости.

Проблеми су се нагомилали, јер је вођена погрешна политика. Потписани бриселски споразум и издаја Срба на Косову и Метохији је довео да садашњих тензија, које могу да доведу до програмираног сукоба. Циљ тог сукоба је да се Србија и Срби казне одузимањем територија и свођењем у београдски пашалук. Замка је постављена. Узурпатор својом запаљивом и лажном патриотском реториком може да нас уведе поново у сукоб са НАТО зликовцима. Лондону и Вашингтону су потребни хитно нова жаришта ратних сукоба по свету, како би што више исцрпили и ослабили Русију.

Косово и Република Српска су мете. Идеални да се запали Балкан. Крсташи неће мирно чекати своју пропаст, него ће да запале читаву планету. Пложај Срба је драматичан. Готово исти као 1941.године, када су све наше комшије прихватиле да буду слуге нациста и фашиста, данас су слуге корпоративног фашизма, па је Србија остала усамљена и изолована.

Политика седења на три столице је шизофрена и може скупо да нас кошта. Улажење шиптраске специјалне јединице РОСУ и КФОР-а на север Косова и Метохије је намештена провокација да се Србија увуче у војни конфликт. То је опасна замка. Србија није спремна за војни сукоб, јер иза РОСУ и КФОР стоји НАТО, који је пре две недеље изнео свој војни план у случају да се Србија определи да војно брани Србе са КиМ. На челу државе је Велеиздајник, који ради по налогу Запада, оформљена је НАТО скупштина и све је спремно да се исценира кажњавање Србије и даље одузимање територија.

Политика наводне неутралности сакрива да је све спремно за велеиздају Србије и да је замка постављена. Ми не смемо да дозволимо да упаднемо у ту замку. Последице ће бити пораз наше војске, протеривања Срба са КиМ, сценарио хрватске Олује, одузимање читаве Врањске долине и Рашке области од Србије. Истовремено, кренуће велики напад на Републику Српску. Војна неутралност ће се завршити нашом потпуном капиталацијум, коју нам спрема издајничка власт. Доказ.

Објавио сам на мом ФБ профилу пре три недеље текст РУСКА БАЗА, који је имао огромну читаност. Неколико дана, након објављивања мог текста, огласио се руски амбасадор у Београду, који је врло учтиво и дипломатски изјавио да Србија не сме да прихвати три ултиматума Запада, признање Косова, одбацивање Републике Српске и увођење санкција Русији, да је Русија спремна да помогне Србији у овим тешким тренуцима и да политичко руководство Србије треба да затражи помоћ од Москве.

После неколико дана, огласио се Узурпатор и рекао да нам не треба никаква база у Србији, да смо ми војно неутрални и да никада, док је он председник, неће бити руска или било која друга база у Србији. Шта нам показује ова исхитрена изјава?

Показује да Велики Лажов све чита и прати, што знам деценијама уназад. Показује да је моја идеја о руској бази у Србији погодила мету. Његова изјава да у Србији никада неће бити никакве базе, када на Косову и Метохији већ више од две деценије постоји америчка база, јасно показује да је Узурпатор већ отписао Косово и Метохију, да он КиМ више не сматра територијом Србије и да тражи само начин да то званично призна, да превари грађане и да задржи садашњу власт, моћ и опљачкано богатство.

Све што сада гледамо је његово пренемагање, које треба да покрије постављену замку и да нас доведе до политике свршеног чина свођења Србије у београдски пашалук. Да ли ће то да се заиста догоди? Зависи од нас, грађана Србије. Ако му то дозволимо, Узурпатор и његови трабанти ће све да заврше по НАТО плану. НАТО опозиција је ушла у Скупштину да га ојача у овом његовој издаји. Свако је добио да одглуми своју улогу. Лажне естрадне патриоте ће замајавати родољубиви део народа, покушавајући да се претварају како се боре за наше националне интересе, док ће ЕУ талибани и аутошовинисти отворено да заговарају велеиздају. Али, сви раде за Узурпатора.

На Хепију, у директној емисији Актуелности, уважени гости ће да распредају, не схватајући да учествују у великој превари и манипулацији Узурпатора, све о рату у Украјини, износиће у детаље шта се све догађа на фронту и анализираће геополитику у свету, али нико неће, због властите самоцензуре, да отворено каже о актуелности наше националне трагедије, нико не сме да крикне каква нам је замка постављена и шта се заиста спрема.

Мени је стварно несхватљиво да су српски интелектуалци толико поводљиви, самозаљубљени и да не могу да одоле националним камерама, да не могу да се суздрже и да одбију да учествују на режимским телевизијама, неће да пристану да буду топовско месо, јер схватају подле намере Узурпатора.

Тако је србски народ остао опкољен НАТО земљама, издан од стране власти и опозиције, напуштен од стране српске интелигенције, која се утркује да наступа на режимским медијима, на које их је Узурпатор намамио, па је нама преосталим родољубима, који држимо до свог достојанства и који не наседају на замке Узурпатора, остало да у овим новинама износимо своје политичке ставове , мишљења и предлоге.

Има ли нам онда спаса? Има! Десетине хиљада људи на литијама су показали да морамо сами да се изборимо за слободу. Писао сам годинама уназад да из утробе незадовољног народа мора да се породи нова политичка снага, која ће да спаси државу и народ од пропасти. То је једини пут. Нема другог. Морамо сами, како смо то иначе у историји увек радили, да се ослободимо унутрашње и спољне окупације. Литије због геј параде морају да се претворе у литије за спас Србије.

То је пресудно важно.Дани и недеље су у питању. Наша несрећа се убрзава. Редослед потеза је врло једноставан. Литије нам требају за издају Косова и Метохије, Републике Српске, увођење санкција Русији, за инфлацију, незапосленост, пад животног стандарда, задуживање, рекордно умирање, пљачку државе и грађана, за сиромаштво, уништавање свих институција и за бољу будућност. Литије треба да изведу милионе људе на улице свих градова Србије. Литије се одржавају сваког дана.

Литије се претварају у генерални штрајк, којим мора да се сруши велеиздајничка власт. Влада народног спаса се ствара у року од три дана од наших најбољих људи из земље и иностранства. Влада коју директном демократијом бирају сви наши грађани из земље и иностранства. Влада народног спаса има мандат годину дана, после се организују први слободни и поштени избори у Србији.

Влада народног спас повлачи први пет ургентних потеза: 1.Проглашава банкрот државе и престаје даље задуживање, 2. Прави пресек финансијског стања државе и привреде, доноси економске мере за покретање домаће производње и за смањивање свих трошкова у држави за 25%, 3.Прекида преговоре са Шиптарима и ЕУ и тражи да се сви преговори око даљег статуса КиМ воде у Савету безбедности, 4. Позива Руску Федерацију да отвори војну базу на КиМ или Врању и војну базу у Републици Српској, како би се избегао војни сукоб на Балкану и 5. Доноси закон о лустрацији свих политичара од 1990 до 2022.г, Закон о пореклу капитала свих политичара, тајкуна и јавних личности од 1990-2022.г и Закон о конфискацији имовине која је стечена политичким преварама и привредним манипулацијама и крађана у том периоду.

Има решења! Имамо људе који су способни и искусни да изврше своју историјску обавезу. Грађани су на потезу! Време је за Револуцију!