Прочитај ми чланак

ДР СТОЈКОВИЋ: Србијом управљају агенти од утицаја; Ево ко су највећи антивакцинаши

0

Српском државом управљају агенти од утицаја, које је брига шта ће бити са овом земљом и овим народом. Постављени су од стране западних сила и имају за циљ да покраду и очерупају што више могу.

Ово у великом интервјуу за „јутјуб“ канал „Центар“ и портал „Србин инфо“ поручује др Јована Стојковић, лидер покрета Живим за Србију.

Она напомиње да ово важи како за ову, тако и за претходне владајуће гарнитуре у Србији, али и изражава бојазан да је опозиција само друга страна режимске медаље.

– Сигурна сам да постоји простор за праву родољубиву опцију, али је проблем то што њу нико неће хтети да финансира, нити ће добити простор у медијима, па смо увек у ситуацији да бирамо између мањег од два зла – сматра наша саговорница.

Др Стојковић је позвала грађане Србије да дођу на велики видовдански протест испред Народне Скупштине, који ће у петак почети у 18 часова:

– На том протесту ћемо затражити да се Косово и Метохија званично прогласи за окупирану територију. Сви су добродошли на овај скуп, нарочито партије које себе дефинишу као родољубиве. До сада нисмо имали њихову подршку, изузев појединих чланова који су долазили на наше протесте.

Саговорница „јутјуб“ канала „Центар“ напомиње и да није против вакцинације, како је режимски медији представљају, већ за слободан избор појединца о вакцинацији:

– Смешно је што су највећи антивакцинаши заправо заговорници обавезне вакцинације. Јер када видите ко то ради и на који начин, не можете да се не запитате да ли је нормално то што они траже. Још је смешније када се разни назови левичари и другосрбијанци залажу за људска права појединца, абортус и остало, а траже обавезну вакцинацију и не поштују право на неповредивост тела.

Др Стојковић је подржала и протесте ученика основних школа, који су затражили оставку министра Шарчевића:

– Ако је неки министар заслужио смену, онда је то Шарчевић. Подсетићу вас да је то човек који је претио да ће родитељима одузимати невакцинисану децу. Наш покрет је против њега поднео кривичну пријаву.

Шта је још др Јована Стојковић изјавила о модерном српском патриотизму, психичком стању домаћих политичара и многим другим темама, погледајте у видео прилогу.