Прочитај ми чланак

др Рачић: Ана Брнабић родитељ у сулудој доктрини – када ти је тетка отац“

0

др Алек Рачић је гостовао на Србин.инфо у емисији "Интервју" и причао о свим важним догађајима у Србији и свету.

Зашто режим инсистира на иностраној банци сперме и јајних ћелија, на Швабовим биолабораторијама и шта се крије иза милионског улагања у бројне (спорне) пројекте из области здравства?

О томе и и о још многим темама је говорио саговорник Дејана Златановића. 

„Србија је терен за разне махинације и странци због тога воле да долазе овде. Моје колеге лекари, које учествују у свим баханалијама у здравству, играју се Бога и то су углавном људи са озбиљним психичким поремећајима. Знам да је иза тих пројеката новац Светске банке. Србија је терен за озбиљна финансијска поткусуривања, знам да је Државна ревизорска комисија у Клиничком центру предала извештај да недостаје 100 милиона долара у опреми. Неко се дебело овајдио, народ и држава пропадају због разних таквих комбинација. Немамо појма колико је новца опрано, али све је укључено и у тај пакет банки сперме и јајних ћелија. Чим видите да су тако нервозни, да вас зову фашистима јер постављате питање зашто нема домаће банке сперме, знајте да су опљачкали паре! То је суштина. Пљачкају и кад оспориш неку од њихових комбинација из ваљаних разлога, бивају нервозни и нападају“; објашњава др Алек Рачић.

др Рачић је причао и о верско-етичком аспекту вештачке оплодње, али и о вакцинама са Торлака, као и о агресивној ЛГБТ пропаганди и „присвајању“ туђе деце од стране особа попут Ане Брнабић.

Познати лекар је изнео и политичке ставове у вези веома напете ситуације на Косову и Метохији, коментарисао је тренутне односе Србије и Руске федерације…

О чему је још било речи у емисији, погледајте у видео прилогу.