Прочитај ми чланак

Др Петровић открио: Покушај државног удара у Русији, Путин сменио премијера!?

0

- Путин је након покушаја државног удара, који није био запажен у свету, а који се десио 19. децембра 2019.г., када је на њега био спроведен напад од такозваних патриотских паравојних јединица приликом посете ФСБ, у улици Љубљанка, сменио председника Владе Русије, Дмитрија Медведева, на запрепашћење главног одговорног уредника „Србин.инфо“, Дејана Петра Златановића, у емисији „Прелиставање штампе“, рекао др Драган Петровић цитирајући руског академика Игора Панарина, за којег Петровић још тврди да је сива еминенција Министарства спољног послова Федерације Русије блиског Путину.

А затим је додао:

– До тог тренутка је Путин тактизирао у односу на либерале и неолиберале који контролише Центру банку и део државне управе Русије. Међутим, како се председник Русије окретао насупрот глобалистичких елита у Србији, тако је либерална опозиција решила да га скине са власти. Покушај атентата није успео, Медведев је смењен, а Путин је заказао референдум за април ове године, да би могао да се опет кандидује два пута за председник Русије, но због епидемије короне она је тренутно одложен на одређено евреме, подвукао је др Петровић.

А шта је још у вези ове теме, али и приликама у САД рекли Драган Петровић и Дејан Петровић погледајте у видео прилогу изнад, па о свему сами донесите свој суд.