Прочитај ми чланак

Др Петровић и Дејан Петар: Мило намерава да протера свештенике СПЦ из ЦГ (ВИДЕО)

0

У емисији медијске куће „Центар”, „Прелиставање штампе”, коју воде и уређују Дејан Петар Златановић (гл. и одг. уредник Србин.инфо) и др Драган Петровић, једном недељно, без цензуре, прелистава се дневна штампа уз коментаре на најуактуелније друштвено-политичке догађаје.

Коментарисање дневне штампе, у петак 28. августа је у појединим тренуцима било веома бурно, а поготово се распламсало када се повела реч о изборима у Црној Гори, намерама милогорског режима да после лажиране победе на изборима протера свештенике СПЦ из ЦГ и покушајима да исценира напад на амбасаду ЦГ у Београду да би за тај чин неоправдано оптужили српске патриоте (00:01:00).

Такође, др Петровић и Дејан Петар су изнели своје ставове и у вези антирежимских протеста у Белорусији и подршци државног врха Србије резолуцији ЕУ у којој се осуђује однос Александра Лукашенка према белоруској опозицији, као и о ревизији историје од стране другосрбијамског лобија на Београдском универзитету (00:43:00).

А шта су још у овом прелиставање штампе рекли Дејан Петар Златановић и др Драган Петровић погледајте у видео прилогу изнад, па о свему донесите свој суд.