Прочитај ми чланак

Др Несторовић: Немојте се жалити када вас на јесен присилно вакцинишу и чипују

0

Др Бранимир Несторовић огласио се јуче на друштвеним мрежама након низа напада од стране мејнстрим медија и појединаца на друштвеним мрежама због тврдњи да се омиљени доктор у Србији продао одређеним политичким партијама.

Такви напади су присутни и усмерени ка Несторовићу од почетка ковид хистерије а познати доктор је сада решио да стави тачку на такве тврдње, но поред тога открио је застрашујуће прогнозе.

Он се на свом званичном ВК профилу осврнуо на константне нападе који су усмерени ка њему те је навео да ће у Србији на јесен почети присилна вакцинација јер како каже Србија је потписала уговор са Светском Здравственом организацијом и Клаусом Швабом.

Поштовани
Замолио бих да престанете да ме саветујете у вези моје подршке Дверима. Имам 67 година и нисам дементан, одговарам за своје поступке. Коме се свиђа гласаће за, а ко не за неку другу опцију. А постоје само две опције, ЗА или ПРОТИВ. Неки пишу да сам причао против вакцинације јер радим за Вучића, неки да разбијам опозицију. Понекад помислим нешто што ми рекао паметан човек, да Срби не заслужују да се неко жртвује за њих. И када вас на јесен буду присилно вакцинисали, јер је Србија потписала уговор са Светском Здравственом И Швабом и будете чиповани, немојте се жалити. Седите кући и куцкајте коментаре- написао је Несторовић на свом зиду.

Доктор је даље додао и да вакцинисани развијају AIDS док је наручено неколико милијарди доза вакцина за нове сојеве.

 

„Ипак их треба да покушамо да спасемо, још не схатају да је ово само пауза. Наручене су милијарде доза вакцина, за Нове сојеве. А вакцинисани полако развијају AIDS“– написао је професор