Прочитај ми чланак

ДР НЕША: Вучић само треба да затражи моју оставку

0

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да је више пута рекао председнику Србије Александру Вучићу да је потребно само да затражи његову оставку и да би је имао у најкраћем року, баш као што може и да га смени.

У писаној изјави Стефановић је навео да председник Странке слободе и правде Драган Ђилас и лидер Двери Бошко Обрадовић више нису у стању да се определе да ли је он „најближи сарадник Вучића или води рат против њега“.


Он је оптужио Обрадовића да је део „криминалне организације Драгана Ђиласа“.

Обрадовић је раније данас рекао да се Стефановић „осамосталио“ и формирао свој криминални клан који је „у рату са кланом Андреја Вучића, брата председника Александра Вучића“ и да се са братом и оцем бави трговином утицајем, а да са групом људи то спроводи углавном у области трговине оружјем и зидањем луксузних хотела.

Обрадовић је навео да би га у свакој правној држави после оваквих „крупних“ тврдњи позвало тужилаштво да им достави информације, као и да ће републички тужилац Загорка Доловац показати да је део таквог клана ако то не учини и због тога одговарати после политичких промена у земљи.

                 ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!