Прочитај ми чланак

др МИТРОВИЋ ЗА СРБИН. ИНФО: Ако Војска Србије уђе на Космет, НАТО ће је напасти!

0

„Уколико српска војска, под било којим околностима, уђе на територију јужне српске покрајине Косово и Метохијe, НАТО ће реаговати у пуном обиму по српској војсци као да је у питању одбране неке НАТО чланице”, у ексклузивној изјави за Србин.инфо каже банкар др Предраг Митровић, Председник Савета за економију, привреду и финансије Српског покрета Двери.

 -Није ни мало случајно да су дипломатске активности Србије доживели крах, када је у питању решавање проблема Косова и Метохије. Од тренутка када је државни врх Србије пристао да се одлука о судбини КиМ не решава у Савету безбедности УН, где имамо пријатеље Русију и Кину, већ у Бруселу, Србија је ставила себе  под пректорат западних сила које једино занима да наша држава пристане на признање такозване државе Косово – наводи за Србин.инфо др Митровић и додаје:

-Наш председник, Александар Вучић,  највероватније је 14. октобра 2016. године, приликом посете албанског председника Едија Раме Нишу,  прихватио и потписао неке споразуме у којима је по свему судећи прихватио и промену граница између Србије и Велике Албаније. Тада је договорено да се четири општине на северу Косова, које су 1963. придодате КиМ, врате у састав централне Србије, као и да Србија добије стратешки јако битну на Панчићевом врху на Копанику, али под условом да Београд призна независно Косово и да општина Прешево, до километар од аутопута Београд-Скопље, припадне Косову, односно Великој Албанији.

-Тада је јасно предочено српској страни да ће, пошто Косово убрзо улази у састав заједничке државе са садашњом Албанијом, а већ сада је део НАТО и Тирана је чланица тог савеза, сваки улазак српске војске на територију јужне српске покрајине Косово и Метохије, Вашингтон и Брисел сматрати чином агресије уперен против њих – тврди др Предраг Митровић, банкар који се школовао и дуго радио у Франкфурту, где је стекао многе значајне контакте.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!