Прочитај ми чланак

Др Јакшић с КиМ: Док Вучић и Додик славе, почео нови погром, Албанци избацују Србе

0

У суботу се у Београду одржава некакав тзв. Свесрпски сабор, који би уз кореографију требало да послужи као смоквин лист за издају и Р. Српске, а нарочито Косова и Метохије.

Лидер народног покрета Срба с Ким „Отаџбина“ др Марко Јакшић, за Србин инфо поручује да док Александар Вучић и Милорад Додик као славе у Београду, на Косову и Метохији почиње нови погром Срба, које Албанци избацују на улицу из станова.

– Оно што је сигурно да ће деветог јуна и на свесрпском сабору у Београду у организацији Александра Вучића и Милорада Додика доћи и преостали Срби са Косова и Метохије. По већ устаљеном и уобичајеном рецепту организоваће се аутобуске колоне пут Београда. Као и за време контрамитинга пре годину дана у Београду аутобусе ће да обезбеди Аљбин Курти. Већ виђено.

Зато сав овај национални тријумфализам, егзалтираност, србовање у леру заставама и графитима треба да замагли стварну издају и предају Косова и Метохије од стране председника Србије Александра Вучића који се на Миросављевом јеванђељу заклео да ће га бранити – објашњава др Јакшић.

Више о овоме погледајте и послушајте у нашем видео прилогу.