Прочитај ми чланак

др Душко Кузовић: ОСЛОБОДИТЕ Дејана Петра Златановића!

0

Окупациони режим који у речима види опасност по државу, је мртав. Не бори се за државу, бори се за себе. Он злоупотребљава емоције народа према крваво стеченој држави мешајући себе у државу. Нико од нас није држава нити ће то икада бити; стога рећи да је ВД Председника државе Александар Вучић Србија није нормално; држава је изнад свих идеологија, интереса, страхова и подела.

Слобода збора и говора мора бити црвено слово. Шта више, сви морају имати обавезу да јавно кажу шта мисле, јер само тако се доказује љубав и поштовање према домовини. Милиони жртава који леже у темељима Србије деценијама бесмислено расипају кривоклетници и климоглавци.

Жалосно је да режим у једном искреном и добронамерном инвалиду као што је Дејан види терористу. Тај обичан човек је успео да створи малу рупицу у поганој дебелој скрами којом је режим прекрио живот у Србији, и кроз њу пустио мало светлости.

Лицемерни режим у инвалиду види терористичку претњу а не види је у 32 милијардера у Србији, стотинама милионера, милијардама еура које годишње се краду из пореске касе па се због тога затварају школе а грађани немају од чега да се лече;

Режим не види тероризам у Рио Тинту, Линг Лонгу, Зи Ђину, Београдском метроу, Националном стадиону, аутопутевима које из кредита плаћамо странцима да граде, француским, немачким, америчким и канадским компанијама које преврћу небо и земљу како би олако дошли до експлоатационе дозволе а после је препродали за десетоструко веће паре.

Не види тероризам у злочину да 75 000 душа у Зрењанину 20 година нема пијаћу воду, не види тероризам у кућетинама изнад рени бунара у зони водозахвата на Савском насипу, осушеним и зацевљеним потоцима, обријаним шумама, и разореном ЕПС-у?!

Питам полицију и службе зашто ћутите? Зашто дозвољавате да вас окупатор користи као чекић којим дроби главе ваших сународника и фамилије? Питам судије и тужиоце зашто својим држањем браните пакао у који су натерани милиони грађана Србије? Питам извршитеље зашто пристају да за паре спроводе терор у име окупатора? Питам универзитетске професоре, академике, лекаре, правнике, инжењере – зашто ћутите?!

Питам лопове и хајдуке: зашто због мало сребрњака први пут у хиљаду година дугој историји нисте са својим народом?

Дејан Петар Златановић је сведочио истину која се види у сваком делу Србије: милионе понижених, гладних, опљачканих, беспомоћних, уморних и обесправљених грађана Србије. Те људске судбине крију охоли мега медији које окупациони режим финансира управо из пореског новца узетог од тих истих грађана. Питам новинаре, колико тражите пара да сведочите истину?

Ослободите новинара Дејана Златановића, дозволите слободу збора и говора, и мирно прихватите да је ваш део историје завршен. Прокоцкали сте је за сребро, ђинђуве и дроње. Због ваших дела, уместо у песме, ваша имена одлазе у вечну срамоту!

Др Душко Кузовић