Прочитај ми чланак

ДОНАЦИЈЕ ИЗ БУЏЕТА Вучићева Сузана понижава народ са торбом од 4.000 евра! (ФОТО)

0

Сузана Васиљевић на буџету је саветница председника Србије Александра Вучића и прималац апанажа из неколико Управних и Надзорних одбора, позната и по томе што се често шепури у прескупим "крпицама" и такмичи са Зораном (старом и новом званом Дубравка), Јадранком, Даријом и осталим буџеташицама.

Тако је било и током службене посете Атини, када се као члан делегације Србије Васиљевићева похвалила „Луј Витон“ торбом. Цена права ситница – свега 4.000 евра. Док народ вредно пуни буџет, јасно је да има новца и за много скупље торбе од ове када се саберу све њене плате и дневнице које добија.

Ако постоји нешто што се не мења у Србији – онда је то чињеница да је саветница Вучића обавезно „брендирана“ скупоценим модним детаљима.

Тако је Сузана Васиљевић носила торбицу марке „Шанел“ од 4.000 евра у Вашингтону, правећи друштво Вучићу док је преговорао са Хотијем у Белој кући и седео на канабету код Трампа. Потом се сликала са торбицом марке „Диор“, која је за њене појмове багатела од 2.900 евра. Хвалила се Вучићева саветница и ципелама марке „Амина Муади“, за које је потребно издвојити 900 евра…

Воли, дакле, Сузана Васиљевић да носи скупоцено „перје“ па од тога није одступила ни током посете Атини, где се Александар Вучић састао са Киријакосом Мицотакисом, премијером Грчке.

А каква је то посета ако не „окачи“ себе на друштвеним мрежама. Управо се овим принципом водила и Сузана Васиљевић, када је показала сиротињи која пуни буџет како има лепу торбицу „Speedy Bandoulere 25“, марке „Луј Витон“ од 4.000 евра.

Не носи она то због себе него због „предузеће“, што би рекао Шојић.

Suzana Vasiljević u Atini sa skupocenom torbicom FOTO: Printscreen

 

foto: Printscreen

Torbica marke

foto: eu.louisvuitton.com

Ужива Сузана Васиљевић у луксузу, може јој се. Ипак, као прави професионалац строго води рачуна да од ње многоооо скупље буде одевен њен шеф Александар Вучић, само што прескупе „крпице“ на Чипуљићанину не долазе до изражаја исто као ни на Горану Весићу из Гркљане – што би наш народ рекао „нога личка, а ципела бечка“.