Прочитај ми чланак

Домаћица из пакла 2022: Сваког госта, кад критикује Вучића – доста

0

Годину која је на измаку обележили су бројни скандали о којима се још прича.

Јована Јоксимовић избацила је почетком године из свог јутарњег програма телевизије К1, Млађана Ђорђевића, лидера покрета Ослобођења, те се нашла у центру незапамћеног скандала у историји домаћих телевизија.


Млађан Ђорђевић, који је у студио позван да, заједно са Ненадом Чанком, говори на тему рата о Украјини, ушао је у сукоб с водитељком и уредницом програма Јованом Јоксимовић.

Ђорђевић је о Александру Вучићу рекао да је, између осталог, издајник, па му је Јована љутито рекла да није у реду да прича о људима који нису присутни у студију, на шта јој је он одговорио да је председник Србије свуда, и нагласио да не може она да му одређује кога ће помињати. Након што му она није дозволила да „лоше“ говори о Вучићу, Ђорђевић је почео да говори о томе да је продаја Тањуга спорна, да се зна како је купљен и да се он „не закопчава на леђа“. Током разговора Јована Јоксимовић је више пута рекла Ђорђевићу да треба да га буде срамота и да ће да га избаци из емисије, да не може да говори ван теме. То је на крају и урадила.

Судећи по реакцијама стотинама хиљада људи на порталима и друштвеним мрежама, Србија је била згрожена њеним поступком.

Међутим, ово није једини случај инцидента у емисијама водитељке. Јована је позната по сукобима како са гостима, тако и са сарадницима. Као водитељка јутарњег програма на ТВ Прва, угостила је Јелену Розгу, па је започела да јој говори како треба да роди дете и није одустајала, иако је певачица нагласила да је ово осетљива тема. Поред тога, у појединим емисијама водитељка је била врло дрска у обраћању својим сарадницима, што су многи гледаоци осудили.