Прочитај ми чланак

Докторка на CNN-у: „Наука се променила“, зато укините ковид ограничења

0

Иако се ништа није променило, CNN-ова "докторка" Leana Wen устврдила је ове недеље да се "наука променила" и да би зато ковид ограничења, укључујући захтеве за маскама, сада требала бити укинута.

Али Wen није навела ниједну студију или податке који показују да се наука променила. Једино је она добила накнадну памет и тако променила мишљење.

Wen, која је уједно признала да маске не заустављају ширење ковид-а, објаснила је да „одлуку о ношењу маске више не би требало прописивати влада, већ би требала бити индивидуална одлука“.

Додала је да деца у школама не би требала бити присиљена носити маске, јер то може бити штетно по њихово здравље и отежати им учење.

Пре само два месеца Wen је позвла Белу кућу да „додатно ограничи активност невакцинисаних Американаца“.

Пре тога, Wen се такође залагала за одвојено друштво када је окривила људе који нису били вакцинисани за талас ковид-19, тврдећи да не можемо веровати невакцинисаним људима.

Wen је такође позвала људе да „отежају живот невакцинисаним“ ограничавањем њихових друштвених слобода.

Устврдила је: „Људима мора бити тешко остати невакцинисан“.

Wen је исто тако раније изјавио да деца у школи морају носити маске за лице, те да би се требала подвргнути недељном тестирању на ковид, док се у потпуности не вакцинишу.

Одједном се све ово променило за докторку Wen.

То се случајно подудара с почетком изборне сезоне, а демократе се сада удаљавају од политике „lockdownа“ коју су раније жестоко заговарали јер се боје да ће бити политички уништени.