Прочитај ми чланак

Докази: Транскрипти са састанака шефова ЦИА, наших политичаара и шефова служби

0

Ексклузивно, у емисији можете видети и чути транскрипте са тајних састанака између шефова ЦИА и шефова наших служби безбедности, министара у Влади и политичара.

На састанцима који су тема ове емисије било је речи о правосуђу, како је решено то у Америци, и како би требало решити у Србији. Зато не смемо дозволити да се одржи референдум о промени Устава везано за правосуђе 16. јануара.

Протест не може бити готов док год се не обустави поступак против Црног, и сви прекршајни поступци против учесника протеста, и док се не покрене поступак против батинаша који су моткама и чекићима тукли народ, и полицијског официра Александра Крстића који је бацао жену преко банкине.

Власт је повлачењем два закона доказала да су грађани били у праву, и да су протести оправдани, и нико ко је учествовао не може да има последице. На томе се мора истрајавати, и водити рачуна о сваком учеснику протеста. Зато ја опет у суботу 18.12. блокирам од 14 часова раскрсницу код Народне скупштине, где је почела прва победа народа 7. јула 2020.