Прочитај ми чланак

Док су СНС-овци качили фотке вукова, један је отишао корак даље и окачио вукодлаке

0

Овог викенда су главни вирали били везани за политичку сцену Србије и подршку председнику сликама вукова. Међутим, у тим изјавама подршке неки су се и занели па су нехотично окачили и фотке вукодлака из филмова, јер што да не.

Како на инстаграму, тако и на твитеру, фотке су се ређале међу запаженијим члановима Српске Напредне Странке који користе ове друштвене мреже. Постови су садржале фотографију вукова уз које су ишле и пропратне поруке „Вукови твоји увек су уз тебе“ или као што је то у посту министра одбране Милоша Вучевића „Увек уз свог председника“.

И док су људи овај темплате искористили ради шале, шеге и вица, па су качили разне познате вукове из поп културе, попут оног из дечије емисије „Лаку ноћ децо“, или других цртаних филмова, један напредњак се залетео па је то урадио мртав озбиљан.

Бивши посланик, и млада нада странке на власти Лука Кебара је отишао корак даље и уместо слике вука, које су сви остали страначки му другари свукли са интернета, изабрао је фотку из филма „Twilight“. Вероватно нехотично и незнајући, изабрао је фотку вукодлака, а не вукова.

И овај млади лав, пардон вук, својим случајним избором слике је покренуо забаву на друштвеном мрежама, углавном међу онима који су препознали култни филм и сцену.

„Убиће те Станислава, несрећо! Рек’о си вашем идолу да је вукодлак.“; „Овај ни животињу не може да погоди“; „Како црно-белу комбинацију Кебара сине мој?“; „Драго ми је кад видим да неко више воли голишаве момке који се трансформишу у вукодлаке, него искричаве вампире #TeamJakob“ били су самонеки од коментара.

Ако се не сећате, Кебара је од раније познат суду народа на друштвеним мрежама. Прво смо га упамтили као оног дечкића који није хтео да одговори на питање новинарки – „како се зовеш“, приликом првог дана у скупштини. Затим је своја разна „бисерна“ излагања зачинио победничким, кад је са говорнице упутио подршку председнику Вучићу на кинеском.