Прочитај ми чланак

ДОК ХАРА ВИРУС Брнабић одмара на Тари са женом и дететом које незаконито присваја

0

Одлазећа премијерка Србије Ана Брнабић, усред епидемије коронавируса и здравственог колапса који коси животе људи широм Србије, отишла на одмор са женом и дететом које незаконито представља као своје будући да су у Србији законом забрањени геј бракови и усвајање деце у геј браковима.

Пошто су границе бројних земаља затворене за Србе због неодговорног понашања власти која организује изборе и дербије, али и СНС корона журке након које је и велики број политичара оболео, Брнабићка се определила за одмор на Тари са партнерком и њеним дететом.

Одмор у природи и посета Кустуричиној Мокрој гори уз вожњу Шарганском осмицом су јој били вероватно преко потребни након посете Новом Пазару, где су јој лекари окренули леђа јер их је оставила на милост и немилост корона вирусу, а требало је издржати и погледе и добацивања огорченог народа уз повике „Лопови, лопови“.

Премијерки, којој је истекао мандат 3. јула, ово је трећи одмор у последња два месеца, наводи портал Директно. Увек је прати обезбеђење које народ плаћа, а претходна два пута је била у новом хотелу „Рамонда“ на Ртњу категорисаном са 5 звездица. Први пут је овај луксузни хотел отворен само за њу и њену партнерку.

Други пут, хотел је био отворен и за остале госте. Сведоци кажу да је премијерка у хотел стигла хеликоптером (што да се мучи ако народ плаћа).

– Немојте пропустити прилику да дођете на Ртањ, јер је ово идеално место за одмор, планинарење, шетњу, инспирацију – написала је раније Ана Брнабић на свом Инстаграм профилу.