Прочитај ми чланак

Док Албанци тероришу Србе на КиМ, Бата Гашић жени сина,певала и Брена! ФОТО, ВИДЕО

0

Братислав Гашић, директор Безбедносно-информативне агенције, јуче је у родном Крушевцу уприличио свадбу поводом женидбе сина Милана у познатом локалном ресторану.

На свадби Милана Гашића певала су најпознатија певачка имена – Лепа Брена, Радиша Трајковић Ђани и Ана Бекута, док је за свирање био задужен оркестар чувеног хармоникаша Аце Софронијевића.

Како Нова.рс сазнаје, на свадби је било ангажовано чак 50 конобара, а у насељу Багдала, где је свадба одржана, било је опсадно стање.

Према речима мештана, кретање оних који нису били гости било је ограничено, а готово цело насеље било је покривено обезбеђењем које је Гашић ангажовао.

Према тврдњама појединих мештана за Нова.рс, становници насеља Багдала били су приморани и да с кућа скидају умрлице чланова породице који су недавно преминули. Да се не узнемире гости, шта ли?


На друштвеним мрежама се тек ту и тамо могу наћи снимци који нам откривају делић атмосфере, а на једном од клипова се види како Лепа Брена пева свој чувени хит „Бато, Бато“ док грли Братислава Гашића.

Милан Гашић, иначе капитен крушевачког фудбалског клуба Трајал, оженио се дугогодишњом девојком Миленом, а дан раније њиховог недавно рођеног сина крстио је патријарх српски Порфирије.