Прочитај ми чланак

ДОЈАВА ОД ГЕЈТСА? Вучић: Следеће године биће пакао с вирусом, само вакцине…

0

Београд -- Председник Србије Александар Вучић посетио Институт за вирусологију и серуме "Торлак", где је уручио вакцине за Републику Српску.

РС је добила вакцине Астразенеке, и то 10.000 доза.

Донацију је преузео председавајући Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик, који је с Вучићем, али и с министром здравља Србије, у посети „Торлаку“.

Откривено ко је био главни човек ЦИА у Србији. Звали су га Ледени и издао је Милошевића
На почетеку посете запослени су председнику показали план „Торлака“, односно шта се и у ком делу те националне установе ради, а Вучић је изјавио да је то веома важно за све грађане Србије и да је неопходно да Србија уложи више новца како би се капацитети „Торлака“ проширили.

„Морамо проширити ово“, рекао је он и сарадницима поручио да на сутрашњи састанак у Председништву позову две особе из „Торлака“ које би могле да затраже новац за „Торлак“.

„Није проблем у новцу, здравство је један од четири стуба моћи државе и све што треба да се уради је улагање у то. То је најважније. Већ сада вам кажу – биће пакао следеће године набавити вакцине против грипа, и ја сам то чак чуо“, казао је Вучић.

Он је потом председнику РС Милораду Додику показао компоненту један руске вакцине спутњик В, а затим је упитао да ли сме да узме једну да је понесе за успомену у кабинет.