• Почетна
  • ПОЧЕТНА
  • Актуелно
  • Добрило Дедеић: Лидери Нове Српске Демократије свирепо превеслани од СДП, ДПС, АНБ и појединих амбасада
Прочитај ми чланак

Добрило Дедеић: Лидери Нове Српске Демократије свирепо превеслани од СДП, ДПС, АНБ и појединих амбасада

0

srpska lista

Најжалоснија последица уласка СДП-а у власт са ДПС-ом у Подгорици и другим градовима јесте кукњава, ма каква кукњава – лелек који горе пролама функционера Демократског фронта из редова НСД-а у коме се посебно нариче да су ,,преварени“, да им је коруптивно ,,ударено на образ и част“ итд…

У том смислу, не чуди признање Горана Даниловића да је ,,имагинарни“ четник (читај – Србин по задатку), чуди само безобзирност којом се пепелом по глави посипају они којима је коначно из руралних дјелова тијела у ,,урбане“ главе дошао закључак да су од ДПС-а, СДП-а, АНБ-а и појединих амбасада извеслани за обећане последице гашења Српске народне странке.

Подсјећам да су породице функционера НСД-а на изборима гласале за СДП (то није интерпретација Добрила Дедеића, то зна сва Црна Гора) и да је приликом рада на изборном закону Горан Даниловић изашао у сусрем свим захтјевима СДП-а и Позитивне Црне Горе. Заузврат, Ранко Кривокапић му је помогао да донесе најбесмислијени и најлуђи закон у историји Црне Горе по коме су Срби и процрногорске ванпарламентарне странке дужни за скупљају потписе пред изборним комисијама за учешће на изборима, а остали нијесу. Зашто – зато да би се сачували монополи и разигравање у троуглу ДПС – СДП – ДФ, уз Милићево вребање из прикрајка да улети у шему са ДПС-ом. Гдје је сада делегација Европске уније да помогне Даниловићу? Или су ,,посредничкој“ делегацији ЕУ и Подгорици ближи Мило и Ранко?

Сада се Демократски фронт одједном не сјећа да је Драган Богојевић приликом сучељавања на ТВ ,,Вијести“ избјегао да саопшти једну једину негативну констатацију на рачун Мила Ђукановића, и поред дирекнтог питања, али да је врло прецизно критиковао амбасадорске потезе Миодрага Лекића и поентирао да као потенцијалне постизборне партнере види искључиво оне који се залажу за НАТО интеграције, ,,прије свих ДПС“. Од када се то и Горан Даниловић залаже за НАТО, не знам; али као и сваки прогресивни конвертит не сумњам да ће завршити као евроатлантски фанатик.

Ако је јасно да је Богојевић одрадио посао кога је најавио јер је недвосмислене ставове носиоца листе ЕЛП чуо свако ко је имао уши, нејасно је зашто полувојвода Мандић гура Милутина Ђукановића да оптужује СДП за политичку корупцију. Баш Милутина Ђукановића који је, заједно са Монстатом и ДПС-ом, методом класичне политичке корупције, свео Србе, током накнадног и противзаконитог тромјесечног ,,пребројавања“ на последњем попису са 33 одсто на 28 одсто и ,,нивелисао“ оне који говоре српским и црногорским језиком.

Да се прикрије директно удбашко учешће Нове у бетонирању најновијег савеза ДПС-а и СДП-а, не помаже ни портал Бориса Тадића у Црној Гори који је јуче објавио саопштење НСД-а којим се евоцирају успомене на вријеме када је Андрија Мандић ишао на митинге за одбрану Радована Караџића. Исте оне године и истог мјесеца када је у америчкој амбасади обећао да ће бити за НАТО, односно за савез са ,,у(д)бавим“ СДП-ом.

(Србин.инфо)