Прочитај ми чланак

Ђурађ Јакшић: Људи који се залажу за независну Војводину сад су власт у Новом Саду

0

Гост медијских кућа „Србин.инфо” и „Центар” у емисији „Интервју”, коју води и уређује Дејан Петар Златановић, био је политичар, председник Извршног одбора Српске радикалне странке (СРС) и покрајински посланик у Скупштини АП Војводине, Ђурађ Јакшић.

Тема емисије је била стање у Северној Србији (АП Војводини) и начини решавања косовског проблема, како од стране режима Александра Вучића, тако и од стране опозиције, пресвега Српске радикалне странке.

Током емисије Јакшић је изнео и свој став о безбедоносној ситуацији у Новоме Саду и упознао јавност како напредњачки режим, у спрези са сепаратистичким странкама (Лигом социјалдемократа Војводине и Војвођанском партијом) преко коруптивних радњи исисава новац из јавних предузећа.

Такође, током интервјуа било је речи и о ситуацији у Црној Гори, након победе опозиционих странака на ДПС-ом и Милом Ђукановићем, о збивањима у БиХ, пре свега Републици Српској и покушајима да се она укине преко дораде Дејтонског споразума; односно и о стању у свету и међународној политици у контексту председничкин избора у САД који се 4 новембра одржавају у тој земљи.

А шта је још Ђурађ Јакшић говорио у емисији погледајте у видео линку изнад, па о свему донесите свој ваљани суд.