Прочитај ми чланак

Ђукановић у ресторану на Мајами бичу платио ручак 2.0000 долара (ФОТО)

0

Док десетине хиљада грађана даноноћно протестује због Закона којим се угрожавају њихова елементарна права, у држави чији грађани клецају под теретом тешког материјалног стања, њен ”први човјек” се бахати у луксузном хотелу Фаена у Мајамију, гдје је најјефтинија соба за једно вече преко 2000 долара.

Предсједник Црне Горе и ДПС-а Мило Ђукановић синоћ се, док су трајали протести широм Црне Горе поводом најављеног отимања имовине СПЦ, проводио на једној приватној журци у Мајамију, јавила је јутрос Борба.

Према писању подгоричког портала, журка организована у једном од најлуксузнијих локала у Мајамију, у самом центру града а могли су да уђу само одабрани, тј. бизнисмени са дебелим новчаницима. Осим Ђукановића и његове супруге, била су присутна још два црногорска бизнисмена“, пише Борба.

ИН4С је прије два дана објавио вијест о бахаћењу предсједника Црне Горе у луксузном хотелу Фаена у Мајамију, гдје је најјефтинија соба за једно вече преко 2000 долара.

Никола Сандуловић потврдио је информацију о боравку црногорског предсједника у САД-у.

„Јуче , тачно у 14 часова и 15 минута по локалном времену, 31.12.2019. године је одбјегли Мило Ђукановић сједио у ресторану ЕСТИАТОРИО МИЛОС. Ресторан се налази у Америци, Флорида, тачније Мајами Бич! Мило Ђукановић је сједио у друштву са још 4 особе ( мени и Републиканцима познате) и платио је ручак за све њих 2.000$!“, казао је Сандуловић.


Он је свима дао на увид фотографије тог састанка и мјеста.

„Гледај Црна Горо и Србијо и сада добро размислите о свему што сам задњих дана јавно објављивао“, поручио је Сандуловић.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!