Прочитај ми чланак

Ђука Вучићевом Кризном штабу: Маните се ћорава посла око затварања!

0

"Господо из Кризног штаба, плату коју примате даје се из буџета, а буџет вам пуне угоститељи, хотелијери или неки други приватници које би да затварате. Ова земља мора да ради и да чува радна места. Маните се ћорава посла око затварања и ограничења", поручио је на Твитеру Владимир Ђукановић, посланик СНС у Скупштини.

Два пута у размаку од само 11 дана Владимир Ђукановић, један од највиђенијих чланова Српске напредне странке, ударио је на Вучићев Кризни штаб. Први пут се то односило на најаву обавезног ношења маске на отвореном, које је најавила, па онда порекла Дарија Кисић Тепавчевић, када се Ђука огласио на Фејсбуку и побунио се против те одлуке.

Foto: snimak ekrana, Jutjub

Касније је на интервенцију из врха СНС, Ђукановић обрисао ту објаву са Фејсбука.

Сада, непуне две недеље касније посланик напредњака у Скупштини се поново огласио на друштвеним мрежама и опет је ударио на Кризни штаб.

– Против сам пооштравања мера које Кон најављује – рекао је Ђукановић и нагласио:

FOTO: Printscreen

– Апелујем на државу и медије да се прекине са причом о корони и самим тим да се заустави непотребно подизање панике и застрашивање људи.

FOTO: Printscreen

Посебно се Ђука побунио против најављених мера које директно погађају угоститељске раднике.

FOTO: Printscreen

– Која је сврха ограничавања рада угоститељских објеката? Чему та лудост која најдиректније погађа на хиљаде људи који раде у том сектору? Маните се бесмислених мера и прекините уопште да причате о корони – рекао је посланик СНС, па додао:

FOTO: Printscreen

– Господо из Кризног штаба, плату коју примате даје се из буџета, а буџет вам пуни исти тај угоститељ, хотелијер или неки други приватник кога би ви да затварате и ограничавате. Ова земља мора да ради и да чува радна места. Маните се ћорава посла око затварања и ограничења – истакао је Владимир Ђукановић.

На крају је закључио:

– Да се разумемо, ја нисам неко ко тврди да је корона завера, нити да не постоји. Нисам ни антиваксер. Само сам против бесмислених мера затварања и ограничења, јер оне убијају економију. Такође, изражавам сумњу у ношење маски, јер ни међу струком не постоји саглссје по том питању.