Прочитај ми чланак

ЂУКА ПРЕТИ СРБИМА Ако нећете да радите у фабрици за 30, хоће мигранти за 25 хиљада

0

Владимир Ђукановић Ђука (многи га зови Ђука Бизон), перјаница Александра Вучића и Српске напредне странке, дао је скандалозну изјаву, која као да има за циљ да отера из земље све нормалне и поштене људе.

У својој ботовској емисији, народни посланик је на критику гледаоца да му је понижавајуће да ради у фабрици за 30.000 динара, бахато и безобразно одговорио:

Foto:YouTube

– Ако вам се то не свиђа, онда ће да дођу Арапи (мигранти) и да раде за 25.000 динара!

Дакле, Ђукановић је открио план Александра Вучића да од овог народа направи стоку, која ће пристати да ради за понижавајућу цркавицу у фабрикама. У фабрикама које не задовољавају ни елементарне еколошке услове у ЕУ, па чак и у Кини, па могу само у Србији да се отворе.

Ако не пристанемо да будемо робови, замениће нас с мигрантима, које по свему судећи, тек планира да увози, али и враћа из земаља Европске уније. У ову стратегију се уклапа и нови скандалозни закон за опорезивање фриленсера, по којем Вучић очекује да неко ко је претходних пет година преко интернета држао часове математике и зарађивао рецимо 300 евра месечно, сада ретроактивно плати петогодишњи порез са каматама 14.500 евра!!!

Колико још понижења у пљачке овај народ може да трпи?