Прочитај ми чланак

Ђука опозиционар: Већина у СНС су кукавице и калкуланти!

0

Народни посланик Владимир Ђукановић, највећи бранитељ председника Србије и највећи критичар својих колега у Српској напредној странци, опет је ударио по функционерима из својих редова, назвавши их кукавицама и калкулантима. Ђукановић је, овога пута бранећи премијерку Ану Брнабић, рекао да на прсте може да се наброји ко из СНС сме да уђе у борбу, осим ако није у питању битка за фотеље.

– Ана Брнабић је несумњиво један од највећих бораца у СНС, ако не и највећи. Не бежи од противника, храбро се са њима суочава, никада се противнику не правда и не калкулише, већ је увек у офанзиви. Чини све оно што већина других функционера те партије не смеју да чине јер су кукавице и калкуланти. На прсте једва да избројиш ко сме од функционера СНС да уђе у борбу, осим ако су фотеље у питању. Тада ломе све пред собом – написао је Ђукановић.

Foto:YouTube

Изгледа да Ђукановић није задовољан спремношћу својих колега да се залажу за СНС и њеног председника, као што он то чини. Наводећи „квалитете“ Ане Брнабић, Ђукановић као да је заборавио да је управо његов председник тај који нема све те добре особине које се премијерки преписују.

Вучић је тај који бежи од политичких противника, па од када се приграбио власти не сме да изађе ни на један политички дуел. Он је тај који калкулише, јер зна да би сваки мало упућенији грађанин могао да га демолира у дуелу, а камоли опозиција. Управо због тога и не сме да гостује у емисији са политичким противницима, јер зна да би то било погубно по његов рејтинг.

Очито да се Ђукановић превише занео у хвалоспевима премијерки, па је нехотице поткачио, не само своје колеге, већ и вољеног председника. На крају крајева, ако је Брнабићка највећи борац у СНС, шта је онда Вучић? Други по реду? Не верујемо да би му се то свидело, ипак он мора у свему да буде први.